Meni
Korpa

Posna jela RSS Feed

02 Mar Kroketi od oslića sa mediteranskom mešavinom
0 1733
Riba može biti veoma inspirativna i izuzetno ukusna, kao što su ovi kroketi od oslića.Potrebno:500 g Frikom oslić fileti2 mlada crna luka150 g pirinča350 ml tople vode50 g Frikom kukuruz šećerac450 g Frikom Mediteranske mešavine1 pečena crvena paprika3 čena belog luka2 kašike limunovog soka1/2 kašičice suvog bosiljkamorska so, biber, suvi začinFile..
08 Mar Hrišćanski post  - čovekov odnos prema hrani
0 8386
Post je najstarija ustanova ljudskog društva, ljudske zajednice. Post je na ovaj ili onaj način prisutan u svim istorijskim dohrišćanskim i pohrišćanskim religijama. Ako je istina, a jeste istina, da je čovek HOMO RELIGIOSUS, onda je isto tako istina da čoveka kroz istoriju prati pored ostalog i ono što nazivamo, postom.Prva Božija zapovest u Raju,..
01 Nov Pastrmka iz rerne
dragan 0 1512
Sastojci:po jedna pastrmka za svaku osobuso, bibermuskatni orahzačin od sušenog povrćaoriganosenfmaslinovo uljesok od limunaNačin pripremePastrmke očistiti i ostaviti da stoje desetak minuta u vodi. Ocediti ih i spolja i iznutra utrljati sve navedene začine. U pleh staviti papir za pečenje, sipati malo maslinovog ulja i poređati pastrmke. Preliti m..
30 May Pohovani karfiol
dragan 0 1433
Sastojci za pohovani karfiol:1 glavica mladog karfiola40-50 g prezliulje200 g brašnasosuvi začin1/4 pkesice praška za pecivo1/4 l kisele vode.Pohovani karfiol se priprema na sledeći način:Obariti glavicu karfiola sa malo suvog začina.U brašno dodati suvi začin, so, prašak za pecivo, kiselu vodu i napraviti masu kao za palačinke.Staviti dosta ulja u..
Prikaži od 1 do 4 od 4 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.