Meni
Korpa

Najčešće postavljena pitanja

FAQ

Prodajni centar Eparhije Šumadijske ne prodaje osveštane predmete. Naša ponuda obuhvata širok spektar proizvoda koji su dostupni kupcima, ali nisu posebno osveštani.

Robu u paketima šaljemo u sve zemlje sveta putem DHL-a. Za više detalja oko dostave i cena pogledajte klikom na link ovde.

Plaćanje možete izvršiti:

U Srbiji

 1. Platnim karticama:
  • Visa
  • Master
  • Maestro
 2. Otkupinom prilikom preuzimanja paketa
 3. Uplatom na tekući račun za crkvne opštine i firme

U inostranstvu

 1. Platnim karticama
  • Visa
  • Master
  • Maestro
 2. Uplatom na devizni tekući račun

Prilikom kreiranja računa poštarina se obračunava zavisno od težine pošilje i iskazuje se na kraju računa.

Ukupan zbir proizvoda i poštarine daje krajni račun koji kupac treba da izmiri prilikom plaćanja.

U ovom slučaju, potrebno je da u roku od 30 minuta nakon poslate porudžbine a u primljenom e-mailu koji ste dobili da ste uspešno poručili, odgovorite da odustajete od narudžbine. Na ovaj način će se Vaša narudžbina poništiti. Ukoliko to ne uradite u naznačenom vremenu, moguće je izvršiti povraćaj robe, ali u tom slučaju Vi plaćate trošak poštarine.

Kada kliknete na dugme „Poruči“ na Vaš e-mail će stići poruka sa svim stavkama koje ste poručili.

U slučaju kada artikal nije ispravan, molimo vas da nas u najkraćem mogućem roku kontaktirate na e-mail: info@eparhija.com Pre nego što to učinite detaljno pregledajte sadržaj paketa i proverite da li su u pitanju fizička oštećenja nastala neadekvatnim transportom ili je u pitanju neki drugi kvar. Svi artikli koji se prodaju preko online prodaje su novi, u originalnom pakovanju. Takve artikle ćemo zameniti ili izvršiti povraćaj novca u zavisnosti od Vaše odluke. Ukoliko je oštećenje nastalo neadekvatnim rukovanjem www.eparhija.com ne snosi nikakvu odgovornost i nije u obavezi da zameni ili izvrši novčanu nadoknadu artikla.
E-mail adresu možete promeniti nakon logovanja na sajt u opciji "Moj nalog". Takodje nam možete poslati nove informacije na info@eparhija.com i mi cemo ih korigovati za vas.
Da, postoji mogućnost zamene oštećene robe, a način i uslovi pod kojima se to može uraditi detaljno su opisani ovde. Ukoliko Vam je pošiljka stigla oštećena, najbolje je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, kontaktirajte nas na e-mail info@eparhija.com kako bismo Vam poslali zamenu.


Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.