Meni
Korpa
Obaveštenje o isporuci.

Najčešće postavljena pitanja

Ne, nanašem sajtu ne možete kupiti proizvode, a da se predhodno ne registrujete.

Registracija je obavezna iz ralzloga što moramo znati vaše ime i prezime, adresu na koju će mo pošiljku postlati kao i kontakt telefon jer nam te podatke traže brze pošte. Email adresu koristimo da bi sa vama komunicirali.

Dostava u Srbiji vrši se:

  • Brzom poštom u roku od 7 radnih dana od dana prijema porudžbenice ukoliko je plaćanje putem platnih kartica ili otkupom
  • Brzom poštom u roku od 7 radnih dana od dana prijema potvrde o uplati ukoliko plaćate putem uplate na šalterima pošta ili banaka

Dostava uinostranstvo vrši se:

  • DHL-om u roku od 9 radnih dana ukoliko plaćate platnom karticom  ili PayPal-om
  • DHL-om u roku od 9 radnih dana od momenta prijema uplate ukoliko plaćate uplatom na devizni račun.


Napomena: DHL ne ispoučuje robu na P.O. box

Svi naši registrovani korisnici imaju mogućnost i veliku pogodnost da na veoma jednostavan način sakupljaju nagradne bodove.Svakih 100 dinara kupovine u našoj online prodavnici doneće po jedan nagradni bod koji se sakuplja na nalogu (profilu) korisnika. Sa svakom sledećom kupovinom povećava se broj sakupljenih bodova. Tako, na primer, sa 100 sakupljenih bodova, kupci mogu da ostvare uštedu u iznosu 100 RSD, sa 200 sakupljenih bodova uštedu u iznosu 200 RSD, odnosno jedan bod vredi 1,00 RSD.

Detaljno pročitajtke klikom ovde.


Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.