Meni
Korpa

Plaćanje

Plaćanje za kupce iz Srbije

Proizvode koje želite da kupite na www.eparhija.com možete platiti:

  • Putem pouzeća prilikom preuzimanja porudžbine od brze pošte
  • Putem Visa, Master Card i Maestro kreditnim i debitnim platnim karticama
  • Uplatnicom ili e-bankigom


Plaćanje za lica iz inostranstva

Način plaćanja za kupce iz inostranstva:

  • Putem Visa, Master Card i Maestro kreditnim i debitnim platnim karticama
  • Uplatom na devizni račun za kupce iz inostranstva

Eparhija šumadijska - poslovni centar posluje shodno Zakonima Republike Srbije i stoga sva plaćanja kreditnim i debitnim karticama biće obavljena u valuti Republike Srbije (Dinar – RSD). Iznos transakcija koje plaćate biće konvertovan u Evro (€) prema važečem kursu koji primenjuju svetske kartične asocijacije.

Vaša platna kartica biće zadužena u vašoj lokalnoj valuti nakon što se iznos u evrima konvertuje u vašu lokalnu valutu koristeći kursne liste koje primenjuju svetske kartične asocijacije.

Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u ceni koja je naplaćena i koja je prikazana na našem sajtu.

Napomena: Zavisno od zemlje isporuke zavisi i visina carinske stope. Neophodno je da se raspitate o visini carinske stope za zemlju u koju se vrši isporuka.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.