Meni
Korpa

Rakije

Rakija se smatra tradicionalnim srpskim pićem. Rakija je žestoko alkoholno piće, i dobija se jednostrukom ili dvostrukom destilacijom mase koja se dobija alkoholnim vrenjem voća. Izvanredna rakija specifične arome i prefinjenog ukusa dobija se od dunje koja je vrlo aromatična voćna vrsta.

Proizvođač: Manastir Drača Šifra artikla: 13335-08
Manastirska rakija od kruške "Kaluđerkа" napravljena je od najfinijih destilata starih sorti organski gajenih krušaka iz manastirskog voćnjaka. Iz sopstvenog zasada proizvodi, neguje i puni Manastir Drača.Ova rakija predstavlja pravi spoj tradicije i prirodnih sastojaka, dajući bogat i autentičan uk..
3.800,00 RSD
Proizvođač: Manastir Drača Šifra artikla: 13335-07
Manastirska Dunjevača je rakija napravljena od najfinijih destilata starih sorti organski gajenih dunja iz manastirskog voćnjaka. Iz sopstvenog zasada proizvodi, neguje i puni Manastir Drača.Ova rakija predstavlja pravi spoj tradicije i prirodnih sastojaka, dajući bogat i autentičan ukus. Sa sadržaj..
3.800,00 RSD
Proizvođač: Manastir Drača Šifra artikla: 13335-06
Domaći manastirski liker od aronije je napravljen od pažljivo odabranih plodova aronije, gajenih na manastirskom imanju. Ovaj liker kombinuje bogatu tradiciju i prirodne sastojke kako bi se dobio autentičan i pun ukus.Manastir Drača neguje i proizvodi ovaj liker iz sopstvenih zasada, što garantuje v..
1.500,00 RSD
Proizvođač: Manastir Drača Šifra artikla: 13335-09
Manastirska Korenovača je jedinstvena rakija napravljena od korena lekovitog bilja. Ova specijalna rakija dolazi sa imanja manastira Drača, gde se pažljivo sakupljaju i biraju najkvalitetniji koreni za proizvodnju.Manastirska Korenovača predstavlja spoj tradicije i prirodnih blagodeti. Korenje lekov..
1.500,00 RSD
Proizvođač: Manastir Drača Šifra artikla: 13335-05
Manastirska Travarica je rakija napravljena od najfinijih destilata starih sorti organski gajenih lekovitih biljaka iz manastirskog vrta. Iz sopstvenog zasada proizvodi, neguje i puni Manastir Drača.Ova rakija predstavlja pravi spoj tradicije i prirodnih sastojaka, dajući bogat i autentičan ukus. Sa..
1.500,00 RSD
Proizvođač: Manastir Drača Šifra artikla: 13335-04
Manastirska Višnjevača je rakija napravljena od najfinijih destilata starih sorti organski gajenih višanja iz manastirskog voćnjaka. Iz sopstvenog zasada proizvodi, neguje i puni Manastir Drača.Ova rakija predstavlja pravi spoj tradicije i prirodnih sastojaka, dajući bogat i autentičan ukus. Sa sadr..
1.500,00 RSD
Proizvođač: Manastir Drača Šifra artikla: 13335-03
Manastirska Jabukovača je rakija napravljena od najfinijih destilata starih sorti organski gajenih jabuka iz manastirskog voćnjaka. Iz sopstvenog zasada proizvodi, neguje i puni Manastir Drača.Ova rakija predstavlja pravi spoj tradicije i prirodnih sastojaka, dajući bogat i autentičan ukus. Sa sadrž..
1.500,00 RSD
Proizvođač: Manastir Drača Šifra artikla: 13335-02
Manastirska mastika je aromatično alkoholno piće koje se odlikuje bogatim istorijskim i kulturnim nasleđem. Sa sadržajem alkohola od 50%, ovo piće se proizvodi korišćenjem tradicionalnih metoda destilacije, čuvajući time autentičnost i duh manastirskog života. Pakovanje u bocama od 0,7 litara omoguć..
2.500,00 RSD
Proizvođač: Manastir Drača Šifra artikla: 13335-01
Manastirska mastika je aromatično alkoholno piće koje se odlikuje bogatim istorijskim i kulturnim nasleđem. Sa sadržajem alkohola od 50%, ovo piće se proizvodi korišćenjem tradicionalnih metoda destilacije, čuvajući time autentičnost i duh manastirskog života. Pakovanje u bocama od 0,7 litara omoguć..
2.500,00 RSD
Proizvođač: Manastir Sveti Đorđe - Temska Šifra artikla: 13274
Voćna rakija od KajsijeAlkohola 46%Berba 2022. god...
2.000,00 RSD
Proizvođač: Manastir Sveti Đorđe - Temska Šifra artikla: 13340
Pogodna za ublažavanje bolova u zglobovima, otocima kao i skidanje temperature kod dece i odraskih osoba. Pakovanje: 0,5 litaraManastir Temska..
1.100,00 RSD
Proizvođač: Manastir Sveti Đorđe - Temska Šifra artikla: 12696
U srcu manastira Sveti Đorđe iz Temske, gde se vekovna tradicija susreće sa prirodnim bogatstvom, kreirana je ova jedinstvena voćna rakija. Sa osnovom od aronije iz berbe 2021. godine, ova rakija donosi bogatu aromu i ukus koji se dodatno obogaćuje esencijom grančice lincure.Karakterističan ukus aro..
1.500,00 RSD
Prikaži od 1 do 12 od 22 (2 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.