Meni
Korpa

Ostalo

Šifra artikla: EK24
Verski pravoslavni kalendar za prostu 2024. godinu u izdanju Eparhije šumadijske sadrži 15 stana visoko kvalitetne štampe sa ukrasnim zlatotiskom. Na stranicama su prikazane crkve i manastiri Eparhije šumadijske sa spoljašnjom fotografijom i unutrašnjim enterijerom. Na samom kalendaru su označeni cr..
500,00 RSD
Šifra artikla: PLB-001
Plastična boca zapremine 200 ml, četvrtastog oblika Visoko kvalitetni PET (polietilen teraftalat) materijal od kog je proizveden, daje mu prozirnost, kristalnost (nalik staklu), čvrstinu…Ova boca,  poseduje sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti. ..
70,00 RSD
Šifra artikla: 12419-59
Zidni verski kalendar je izuzetno vredan dodatak svakom domu, posebno onima koji žive u duhu Srpske pravoslavne tradicije. Ovaj kalendar je pažljivo dizajniran kako bi pružio praktičnost i duhovnu inspiraciju tokom cele godine.Osnovni list kalendarа ističe se svojom prelepom ikonom sveca, koja je pr..
300,00 RSD
Sveta Petka - Verski kalendar za 2024 godinu, 7 strana
Uskoro
Šifra artikla: 12419-49
Zidni verski kalendar je izuzetno vredan dodatak svakom domu, posebno onima koji žive u duhu Srpske pravoslavne tradicije. Ovaj kalendar je pažljivo dizajniran kako bi pružio praktičnost i duhovnu inspiraciju tokom cele godine.Osnovni list kalendarа ističe se svojom prelepom ikonom sveca, koja je pr..
300,00 RSD
Šifra artikla: 3749-02
Ubrus za sveto pričešće izrađen od crvenog pamučnog platna sa izvezenim pravoslavnim simbolom je poseban i cenjen bogoslužbeni predmet. Crvena boja platna daje mu vizuelni i simbolički značaj, dok pamučni materijal garantuje praktičnost i funkcionalnost u liturgijskom kontekstu. Pamučno platno je od..
800,00 RSD
Šifra artikla: 8737-02
Drveni stoni krst je krst izrađen od drveta i ima prikazano raspeće Isusa Hrista na njemu.Stoni krst je zaštićen lakiranjem koje je naneto na površinu krsta. Lakiranje je postupak kojim se na površinu drveta nanosi sloj laka, čime se drvo zaštićuje od spoljnih uticaja, kao što su voda, vlaga, sunčev..
1.600,00 RSD
Lenta (220x29) cm
Uskoro
Šifra artikla: 103190
Lenta u bojama srpske trobojke je prelepa i simbolična tkanina koja objedinjuje tradicionalne elemente srpske kulture sa nacionalnim ponosom. Ona predstavlja kombinaciju tradicije i patriotizma, čineći je izuzetno značajnom.Lenta je široka traka koja je dizajnirana da se nosi preko ramena i ispod su..
3.500,00 RSD
Šifra artikla: 6578-02
Zastava Srbije je jedan od najprepoznatljivijih simbola koji prikazuje bogatu istoriju i kulturu Srbije.Zastava Srbije je trobojka koja se sastoji od tri horizontalne pruge jednakih dimenzija. Boje na zastavi su, od vrha do dna, crvena, plava i bela. Ova kombinacija boja je poznata kao pan-slavenske..
3.000,00 RSD
Šifra artikla: 6578-01
Ova sobna zidna zastava Srpske Pravoslavne Crkve predstavlja prefinjen i dostojanstven način da izrazite svoju veru i duhovnu povezanost sa pravoslavljem. Izrađena sa posebnom pažnjom na detalje, ova zastava ne samo da služi kao simbol vere, već i kao prelepa dekoracija za vaš dom.Zastava je ukrašen..
3.000,00 RSD
Šifra artikla: 6578
Zastava Srpske pravoslavne crkve ima pravougaoni oblik i izrađena je od visokokvalitetnog platna otpornog na vremenske uslove. S obzirom na dimenzije, zastava je dugačka 3 metra i visoka 1,2 metra.Na prednjoj strani zastave, koja je vidljiva prilikom razvijanja, nalazi se grb Srpske pravoslavne crkv..
6.000,00 RSD
Prikaži od 1 do 12 od 78 (7 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.