Meni
Korpa

Knjige

Izdavačka ustanova Eparhije šumadijske bavi se izdavačkom delatnošću više od trideset godina i lider je u crkvenom izdavaštvu. 

Šifra artikla: 12874
Žitije, Sećanja, Akatis, MolitvaPismo: ĆirilicaPovez: MekStrana: 142..
400,00 RSD
Šifra artikla: 12901
Mati Mariju smatram za jednu od najznačajnijih žena u ruskoj emigraciji. U njenom životu, u njenoj sudbini, kao da je odražena sudbina čitave epohe. U njenoj ličnosti nalaze se crte koje toliko plene kod ruskih žena - otvorenost prema svetu, želja da olakšaju ljudske patnje, požrtvovanost, neustraši..
600,00 RSD
Šifra artikla: 12833
Mada je danas sve teže govoriti o pravoslavnoj geografiji, pred izazovima globalizacije, odnosno formiranja „globalnog sela“ u koje se sve više moderni svet pretvara, knjiga beogradske novinarke Nađe Andrejević Keleris, Oci otaca (radni naslov „Pravoslavna geografija") u ovom trenutku je dobro došla..
1.600,00 RSD
Šifra artikla: 12875
Pripovetka, Žitije, Akatist, Molitve..
400,00 RSD
Šifra artikla: 12899
Potresna životna priča nekadašnjeg robijaša. Vilhelm Bunc je robijaš koji je u samici čitao Bibliju, a potom cepao pročitane stranice i u njima rolao duvan. To je činio sve dok nije došao do teksta Novoga Zaveta. Tada se dogodilo pravo čudo, koje je opisao u knjizi Čovek koji je pušio Bibliju. Radi ..
1.100,00 RSD
Proizvođač: Каленић Šifra artikla: 12402
Svaki čovek velika je tajna, ne samo drugima već i samom sebi. To može biti dobro samo onda ako se život promišlja odgovorno. Ali ako sve ostane u ravni surovih zaključaka jednih o drugima, nastaje problem, pošto se svako trudi da bude nerešiva zagonetka, nemajući u sebi želju da upozna druge i njim..
700,00 RSD
Šifra artikla: 12389
Pred Vama se nalazi skroman uvod u izobilno bogate riznice Crkve, i to toliko bogate „da ni u sami svijet ne bi stale napisane knjige” (Jn 21, 25), niti bi se u sav svijet mogla smjestiti izobilna blagodat Božja, koju je Bog namijenio onima koji Ga ljube (up. 1. Kor 2, 9).Pošto je Crkva i čuvar tog ..
900,00 RSD
Proizvođač: Каленић Šifra artikla: 12921
Predgovor drugom izdanjuBudući da je prošlo šest godina od prvog izdanja ove monografije, javila se potreba da se ona dopuni kako mojim novijim naučnim radovima vezanim za ovu temu, tako i novijom stranom bibliografijom. To je jedini način da se bogoslovsko znanje produbi i da svetootačka nit, koja ..
800,00 RSD
Šifra artikla: 12900
Izabrao i preveo Ep. Hrizostom (Vojinović)Još od svoje dvadeset i četvrte godine Paskal se počeo živo interesovati religijom i velikim problemima života. Pred kraj svoga života (živeo je svega trideset i devet godina) on je spremao materijal i beležio misli za jednu Antologiju hrišćapske religije. G..
770,00 RSD
Šifra artikla: 12903
Šesnaest predstavljenih putopisa otkriva različite pristupe pripovednom tekstu, različite sentimente i motive, čak različita ideološka rasuđivanja s kojima se putopisci otiskuju na svoja putovanja. Dok je nekima, poput Mirka Maksimovića, čiji se putopis s književne tačke čini najlepšim, važnije da p..
1.650,00 RSD
Prikaži od 1 do 12 od 388 (33 stranica)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i funkcionalnost naše stranice...