Meni
Korpa

Knjige

Izdavačka ustanova Eparhije šumadijske bavi se izdavačkom delatnošću više od trideset godina i lider je u crkvenom izdavaštvu. 

Šifra artikla: 8016
Mitropolit Kalist Ver svedoči da "izvorno čovekovo biće nije egocentrično, već ekocentrično. Ja se ne pojavljuje kao πρόσωπον - ličnost sve dok ja, po liku Svete Trojice, nije okrenuto licem prema drugima, dok im ne pogledam u oči i ne dozvolim njima da pogledaju u moje... Ako se odvažimo da zaista ..
1.800,00 RSD
Proizvođač: Kalenić Šifra artikla: 13368
Ukratko, sumirajući sve rezultate do kojih je pisac ove studije došao, može se reći da je ovo delo veliki doprinos  proučavanju Pravoslavlja u sanremenim okolnostima i izazovima u kojima moderni svet živi.Nameću se nova iskušenja i problemi koje treba brižno i strpljivo rešavati u duhu Predanja..
2.000,00 RSD
Šifra artikla: 13359
Nova knjiga oca Tadeja – Besede, svedočenja, pisma. Sa fotografijama, originalnim slikama rukopisa.VERUJ, NADAJ SE I SVE ĆE DOBRO BITI. Besede, svedočenja, pisma.Knjiga je pravo duhovno osveženje našim današnjim vernicima koji su prosto preplavljeni štampanom duhonom literaturom. Koja ipak o..
1.000,00 RSD
Šifra artikla: 13251
Pisano je mnogo knjiga o Hilandaru, ali nijedna do sada nije tretirala ovakvu temu koju je obradio arhimandrit Aleksej. Budući da je i sam u više navrata boravio u Hilandaru, snažno je osetio nit, vezu, nekada jaču, a nekada tanju, između monaha Hilandaraca i visoke jerarhije Srpske crkve. Tako veli..
1.500,00 RSD
Šifra artikla: 13952
Pavlove mudre izreke i dosetke danas se pamte i pronose kroz narod sa nežnom ljubavlju i iskrenim poštovanjem. Baš kao što su u starini pronošena sa trepetnim uvažavanjem i detinjim poverenjem ona predanja o Svetom Savi. Koji narodnu dušu miluje, brani i snaži svojom mudrošću i pravednošću.Sadržaj k..
1.000,00 RSD
Proizvođač: Pčelica Šifra artikla: 12995-12
Knjige u okviru edicije "Srpski velikani" namenjena je najmlađima, koji će uz adekvatne tekstove i izuzetne ilustracije, steći osnovna znanja o značajnim Srbima iz sveta nauke i umetnosti. Ova knjiga je enciklopedijskog tipa sadrže i dokumentarnu građu, što doprinosi sveukupnom uvidu u dela ovih izu..
980,00 RSD
Susret sa Bogom, Starac Jefrem Arizonski
Rasprodato
Proizvođač: Obraz Svetački Šifra artikla: 11008
Koliko je današnjem čoveku potrebno da u Crkvi prepozna odgovore na pitanja koje mu postavlja vreme, toliko su starac Jefrem Arizonski Svetogorac koji je duhovno preporodio severnoamerički kontinent, i otac Andrej Konanos, propovednik koji dopire do sluha mnogih pravoslavnih Grka (i ne samo njih) ka..
1.620,00 RSD
Šifra artikla: 13325-06
Zapisi o svakodnevnom i večnom..
800,00 RSD
Šifra artikla: 13325-05
Ne znate kada ste poslednji put uspeli da se opustite. Ne znaš kada je poslednji put bilo vreme za tebe. Posao, plaćanja, dom, porodica, deca, kuvanje i čišćenje, bolesti, čitanje, lekari... Ovo su samo neke od stvari od kojih se svakodnevno traži.....
800,00 RSD
Šifra artikla: 13325-04
Postoje trenuci i prilike u kojima, ako ne razlikuješ, ako ne preduzmeš težak korak, neizvestan, nećeš napredovati uopšte. Sedećeš i gledaćeš kako ti život prolazi, drugi oko tebe nastavljaju da žive, a ti ćeš biti jadan u svojoj nesigurnosti. Imaj na umu da bi ptica – ako ne učini taj prvi let iz g..
800,00 RSD
Šifra artikla: 13325-03
Upoznao sam ljude kojima je bilo neprijatno da kažu da su pod stresom. Upoznao sam ljude koji su pokkušavali da sakriju svoje napade panike po svaku cenu.Upoznao sam divne ljude koji su se zatvorili u kuću jer u se plašili. Plašili su se psihosomatskih simptoma, ali i čudnih izgleda svеta...
800,00 RSD
Šifra artikla: 13325-02
Svako ko vam kaže da su ljubavne veze lake, laže vas. Znati.Laže vas i svako ko vam kaže da postoji recepti za uspešne brakove. I svako ko vam kaže da ulazite u vezu ili brak samo da biste se dobro proveli, onda izvinite, ali neznaju šta im je .....
800,00 RSD
Prikaži od 1 do 12 od 347 (29 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.