Meni
Korpa

Knjige

Izdavačka ustanova Eparhije šumadijske bavi se izdavačkom delatnošću više od trideset godina i lider je u crkvenom izdavaštvu. 

Proizvođač: Каленић Šifra artikla: 12807
Broj strana 123Kada se u središtu pažnje javnosti nađu pitanja bioetičkog porekla i sadržaja, sasvim je opravdano preovlađujuće mišljenje da je zbog njihove aktuelnosti i osetljivosti za ispravan odgovor na njih neophodno naročito anagažovanje i pozornost. Sem toga, karakteristično je da se ova pita..
400,00 RSD
Proizvođač: Каленић Šifra artikla: 12799
Nepremostiva razlika između hrišćanske i svake druge sekularne (bio) etike sadržana je pre svega u činjenici da hrišćanski moral, kao način postojanja određen hrišćanskom etikom, ima ontološke implikacije, što izostaje u pluralizmu savremenih etičkih sistema. Štaviše, u hrišćanstvu je čovekov moral ..
500,00 RSD
Proizvođač: Каленић Šifra artikla: 12798
„Stigli ste gospođo... Dobar dan. Pomaže Bog. Primite još jednom moje iskreno saučešće. Sa vašim pokojnim suprugom sam delio kabinet i povremeno smo se viđali. Ne baš tako često, ali kad god bi se to desilo bilo je veoma prijatno podeliti misli s njim. Šteta, šteta .. .Tako brzo i iznenada. Izvol'te..
400,00 RSD
Proizvođač: Manastir Rukumija Šifra artikla: 12797
Priredila: Monahinja Atanasija Rašić..
500,00 RSD
Proizvođač: Manastir Rukumija Šifra artikla: 12793
Priredila: Monahinja Atanasija RašićPost je mnogoceni dar Božji. Ustanova prastara, koja se očuvala kao otačko nasleđe i stigla do naših dana.Primite post sa radošću. Primite siromašni svoga dru-gara. Primite sluge vaš odmor. Primite bogati njega koji vas spasava od opasnosti prejedanja i koji čini ..
4.700,00 RSD
Proizvođač: Manastir Rukumija Šifra artikla: 12792
Priredila: Monahinja Atanasija RašićUz pomoć ove knjige možemo bolje da izbalansiramo količinu vitamina i minerala, Jer ih najviše i ima u divljem bilju i tako uz pomoć njega možemo pravilnodase hranimo.Ova knjiga može da bude i još jedan razlog zbog koga bi se porodica okupljala barem jednom nedelj..
820,00 RSD
Proizvođač: Manastir Rukumija Šifra artikla: 12795
Priredila: Monahinja Atanasija Rašić..
710,00 RSD
Proizvođač: Manastir Rukumija Šifra artikla: 12796
Priredila: Monahinja Atanasija RašićŽive nekuvane hraneKolača na vodi i napitakaJestivo cvećePravila postaSaveti u pogledu ishrane kod hroničnih bolesti za vreme postaLekovitost hraneVitamini i minerali..
710,00 RSD
Proizvođač: Manastir Rukumija Šifra artikla: 12794
Priredila: Monahinja Atanasija RašićJela od JajaJela od siraJela od ribe..
710,00 RSD
Digitalno izdanje časopisa "Kalenić" broj 3/2021.
Besplatno
Proizvođač: Каленић Šifra artikla: 2021-03
Sadržaj Vaskršnjna poslanica Episkopa šumadijskog Gospodina JovanaPedesetnično pravoslavlje Arsenije, Episkop niški - Naučni doprinos Episkopa šumadijskog dr. Save Vukovića u izučavanju Nikodimovog tipikaKalist (Ver), Zašto je Bog stvorio svetAleksandar Borota, Epitimija kao lekNebojša Đokić, Manast..
0,00 RSD
Digitalno izdanje časopisa "Kalenić" broj 2/2021.
Besplatno
Proizvođač: Каленић Šifra artikla: 2021-02
SadržajNa zemlji je stvarao Carstvo NebeskoArhimandrit Jovan Krestjankin, StradanjeSednica Eparhijskog saveta Eparhije šumadijskeNebojša Đokić, Epskopi sufraganiVadim Mihajlovič Černišev, Fjodor Dostojevski i Lav Tolstoj:Dva shvatanja istineIz letopisa Eparhije šumadijskePromene u Eparhiji šumadijsk..
0,00 RSD
Prikaži od 1 do 12 od 415 (35 stranica)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i funkcionalnost naše stranice...