Meni
Korpa

Knjige

Izdavačka ustanova Eparhije šumadijske bavi se izdavačkom delatnošću više od trideset godina i lider je u crkvenom izdavaštvu. 

Šifra artikla: 12640-05
Sveti Đorđe vitez Boga životaBogozarnih svetitelja i bogodoličnih svedoka Hristovih bivalo je kroz čitavu istoriju Crkve, u svim njenim naraštajima. Oni su ono sveto seme, posijano Božijom rukom, sveštena sadnica Očeva, koja uvek iznova donosi pravog ploda, kako pokazuje i primjr jednoga od njih, Ve..
500,00 RSD
Šifra artikla: 12640-06
Prvo i najveće čudo Svete Petke je činjenica da je njeno telo godinama bilo zakopano u zemlji i da nije istrulilo, nego, na protiv, Bogom proslavljeno da svojom netruležnošću i čudotvornošću svedoči tajno Hristovo vaskrsenje. Njene svete mošti u gradu Jašiju, uistinu, podsećaju na živog čove..
500,00 RSD
Šifra artikla: 123357-02
Na osnovu razgovora vođenih u serijalu Agape Studija B.TEME:Tesna su vrata koja vode u život – gost: Patrijarh PavleSmisao - gosti: Vladeta Jerotić, Nenad Ilić, Milan Ćirković, Zagorka GolubovićVera - gosti: Vladeta Jerotić, Nikola TucićBrak - gosti: Vladeta Jerotić, Vesna Brzev ĆurčićLičnost - gost..
400,00 RSD
Šifra artikla: 123357-01
Na osnovu razgovora vođenih u serijalu Agape Studija B.TEME:Tesna su vrata koja vode u život – gost: Patrijarh PavleSmisao - gosti: Vladeta Jerotić, Nenad Ilić, Milan Ćirković, Zagorka GolubovićVera - gosti: Vladeta Jerotić, Nikola TucićBrak - gosti: Vladeta Jerotić, Vesna Brzev ĆurčićLičnost - gost..
400,00 RSD
Šifra artikla: 12791
Ovaj jedinstveni Bukvar koji je priredila monahinja Atanasija Rašić – Manastir Rukumija, sadrži sve one lepe pojmove iz Bukvara koji su kroz vreme od Kraljevine Srbije do danas, polako nestajali i ustupali mesto svim ideološkim stranputicama kroz koje je srbski narod prolazio.Evo Bukvara koji uči de..
900,00 RSD
Šifra artikla: 12528
Veoma poučna knjiga episkopa Jovana (Purića) Tajna porodice – molitva i vaspitanje, u ovom vrlo teškom trenutku za čitavo čovečanstvo koje se svakog dana suočava sa sve većim iskušenjima, objavljena je zahvaljujući izdavaču GIP Elvod Printu iz Lazarevca 2020. godine. Urednik izdanja je prof. dr Drag..
800,00 RSD
Šifra artikla: 8001
Smatramo da će ovi tekstovi biti informativno i duhovno-bogoslovski korisni današnjem srpskom čitaocu, u vremenu kada se velika graja diže protiv svakog „Ekumenizma", bez rasuđivanja i „razlikovanja duhova", koje bogoslovsko-duhovno razlikovanje i rasuđivanje Vladika Atanasije ovde projavljuje i, ka..
400,00 RSD
Šifra artikla: 7999
Gospod naš, Isus Hristos, najviše je voleo decu. Jednog dana dok je propovedao, dovedoše pred NJega decu da ih blagoslovi. NJegovi učenici se počeše buniti „što uznemiravaju Učitelja“. Na to im Isus reče: „Pustite decu nek dolaze meni, i ne branite im; jer je takvih Carstvo Božije… I zagrlivši ih, s..
1.200,00 RSD
Šifra artikla: 8000
Dečja literatura je bogatija za novu knjigu napisanu na osnovu bogočovečanske knjige – Biblije, i to Novoga zaveta. Izborom opisa događaja iz života Gospoda Isusa Hrista počev od njegovog rođenja, zatim pripovedanjem o čudesnim iscelenjima i mudrim poukama, pričama, do njegovog spasonosnog stradanja..
1.500,00 RSD
Šifra artikla: 12902
Prvo što čitaocu pada u oči jesu likovi u žitijima. Koga to svim snagama spasavaju sveti koje opisuje J. J. Skopcova? To su bludnice, ulični zabavljači, počinioci smrtnih grehova, izdajice, lopovi, ubice, đavoimani, ludi i tako dalje. Svi oni koje ćemo kasnije zateći u njenom prihvatilištu u ulici L..
880,00 RSD
Šifra artikla: 8006
Време и вечност књига 2- Епиској Јован (Пурић)..
500,00 RSD
Prikaži od 1 do 12 od 385 (33 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.