Meni
Korpa

Putevima ruske monaške duhovnosti - Ksenija Končarević

Putevima ruske monaške duhovnosti - Ksenija Končarević
Rasprodato
Putevima ruske monaške duhovnosti - Ksenija Končarević

"Svaka se zemlja na svetu graniči sa nekom drugom državom, jedino se Rusija graniči sa Bogom". Ovu je misao izrekao vatreni zaljubljenik u Rusiju, iskreni poštovalac njene duhovnosti i kulture Rajner Marija Rilke. Veliki Dostojevski ovako ispoveda rusko "vjeruju": "Ruski narod živi sasvim u pravoslavlju i njegovim idejama; sem pravoslavlja, nema u njemu ničega, a i ne treba mu, jer je pravoslavlje sve; pravoslavlje je Crkva, Crkva je kruna svega, i to za večnost". Ali tajna ruske zemlje kao mesta Raspeća i mesta Slave možda je najdublje otkrivena ruskoj narodnoj duši.

512 strane, mek 

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

400,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 2550
  • Težina sa ambalažom: 725.00 gr
  • Dimenzija: 20.00cm x 14.00cm x 3.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 5690
Tagovi: ruske , monaške
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.