Meni
Korpa

Dečanske i druge priče - Arhimandrit Aleksej(Bogićević), Radmila Mišev

Dečanske i druge priče - Arhimandrit Aleksej(Bogićević), Radmila Mišev
Dečanske i druge priče - Arhimandrit Aleksej(Bogićević), Radmila Mišev

Posle hirotonije Episkopa kruševačkog Davida, u gradu Svetog kneza Lazara, Mitropolit Amfilohije je, na povratku iz Kruševcca, obišao manastir Svetog Luke.

Još jedna radost tog divnog dana!

Zatekla sam se, baš tada u manastiru. kada je Mitropolit ušao u trpezariju, setili smo se reči Episkopa (sada počivšeg) Hrizostoma koji je govorio, gde je jedan Dečanac, odmah se stvore bar još dvoje.

Reč po reč, kao i uvek, počela je priča o Dečancima. Iz štampe je upravo bila izašla knjiga “Susreti sa starcima”, pa smo o njoj razgovarali, a onda je o. Aleksej počeo da priča razne zgode i nezgode iz vremena svoje (i naše) mladosti u manastiru i Dečanima…

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.000,00 RSD
  • Stanje: 4
  • Šifra artikla: 6834
  • Težina sa ambalažom: 720.00 gr
  • Dimenzija: 25.00cm x 17.00cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 4958
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.