Meni
Korpa

Omilije - tumačenje Jevanđelja

Omilije - tumačenje Jevanđelja
Omilije - tumačenje Jevanđelja

Mnogo domova ima Bog Duh Sveti u ovoj prostranoj vasioni, ali čisto srce čovečije dom je NJegove najveće radosti. ovo je upravo NJegov dom, sve ostalo su samo NJegove radionice.

Nikad čovečije srce ne može biti prazno; ono je vazda ispunjeno: ili adom, ili svetom, ili Bogom. Sadržina srca zavisi od čistote srca.

Nekada je srce čovečije bilo ispunjeno samo Bogom; ogledalo – samo za krasotu Božju, harfa – samo za hvalu Boga. Nekada je ono uistini bilo u ruci Božjoj, i stajalo je van opasnosti; no kada ga je čovek po bezumlju uzeo u svoje ruke, zverovi mnogi napali su na srce čovečje, i od tada je nastalo ono što posmatrano iznutra naziva se robovanjem srca čovečjeg, i što posmatrano spolja naziva se istorijom sveta.

Nemoćan da drži sam svoje srce rukama svojim, čovek ga je naslanjao na bića i na stvari okolo sebe. No našto je god čovek naslonio srce svoje, od toga se srce čovečje uprljalo i ranilo …

Povez: Tvrd
Strana: 420

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.200,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 291
  • Težina sa ambalažom: 900.00 gr
  • Dimenzija: 25.00cm x 15.00cm x 0.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 6298
Tagovi: omilije , jevanđelje
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.