Meni
Korpa

Istorija

Šifra artikla: 12991
Komplet Narodna tradicija sadrži četiri tematski oblikovane knjige namenjene svim mladim čitaocima koje žele da se upoznaju sa starim zanatima, tradicionalnim graditeljstvom, praznicima, običajima, narodnim stvaralaštvom i kulturom.Autor: Stajka Rajic i Ivan StankovićFormat: KutijaPovez: TvrdPismo: ..
2.000,00 RSD
Šifra artikla: 10321
Broj strana: 98 Pismo: Ćirilica Povez: Mek"Pred Vama je posebno izdanje knjige "Čujte Srbi! Čuvajte se sebe" priređeno povodom sto godina od dolaska u Srbiju (1914-te) dr Rodolfa Arčibalda Rajsa, velikog srpskog prijatelja.Prvi svetski rat i posleratne godine proživeo je sa našim narodom..
300,00 RSD
Senka Galilejca - Gerd Tajsen
-30 %
Proizvođač: Kalenić Šifra artikla: 6612
" ... Bio je to Isus, preobraženi Isus. Video sam ga samo jednom - sa gradskih zidina u Jerusalimu. Tada je visio mrtav na krstu. Ali sada je zračio životom, mirom i slobodom. Vladavina zveri je okončana! Probudio sam se, blažen i zbunjen...”Gerd Tajsen razvija u pripovednom obliku sliku Isusa i..
490,00 RSD 700,00 RSD
Izabrani bogoslovsko-istorijski radovi - Episkop Sava Vuković
-30 %
Proizvođač: Kalenić Šifra artikla: 5422
Neopaženo se sabirajte na počivalištima, čitajući sveštene knjige i pojući za upokojene Mučenike i sve Svete od veka i braću upokojenu,i izobraženje Tela Hristovog prihvatajući Evharistiju i prinoseći je u Crkvama i počivalištima, i pri upokojenju pojući im, ako su verni u Gospodu (Apostolske ustano..
1.050,00 RSD 1.500,00 RSD
Ruska crkva uoči promena - Sergej Firsov
-30 %
Proizvođač: Kalenić Šifra artikla: 4245
Ova knjiga je posvećena pitanju položaja Ruske Pravoslavne Crkve dvedecenije pre i u periodu revolucije 1917. godine. Ovo komplikovano i puno protivrečnosti vreme uvek je privlačilo veliko interesovanje naučnika i publicista. Već su savremenici koji su preživelitragediju revolucije iz 1917. godine i..
840,00 RSD 1.200,00 RSD
Prikaži od 1 do 5 od 5 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.