Meni
Korpa

Umetnost

Ikona u Ruskoj poeziji XX veka, Valerij Lepaxin
-30 %
Proizvođač: Kalenić Šifra artikla: 6773
Strana 304, mek povez..
560,00 RSD 800,00 RSD
Besede ikonopisaca - Anhimandrit Zinon
-30 %
Proizvođač: Kalenić Šifra artikla: 4825
Arhimandrit Zinon, neusmljivo je najznačajniji ruski ikonopisac kraja dvadesetog i početka dvadeset i prvog veka.Ideja izdavača bila je da našoj blagoslovskoj i umetničkoj publici, osim tekstova ove značajne knjige, što detaljnije predstavi i ikonopisačko delo jednog od najznačajnijih pravoslavn..
245,00 RSD 350,00 RSD
Teologija ikone i crkveno stvaralaštvo
-30 %
Proizvođač: Kalenić Šifra artikla: 5747
U saradnji sa Ministarstvom vera i dijaspore republike Srbije u okviru projekta "Unapređenje verske kulture, verskih sloboda i tolerancije", kao dela programa "Ostvarivanje saradnje države sa crkvama i verskim zajednicama", izdavačka ustanova Eparhije šumadijske "Kalenić" objavljuje zbornik "Teologi..
525,00 RSD 750,00 RSD
Srpsko crkveno graditeljstvo i slikarstvo novijeg doba - Miodrag Jovanović
-30 %
Proizvođač: Kalenić Šifra artikla: 500031
Knjiga nije zamišljena kao pregled ili kao istorija srpske crkvene umetnosti u protekla tri veka. Ukoliko, ipak, delimično to jeste, razloge treba tražiti u potrebi da se obaveste čitaoci i argumentuju osnovne teze. A one su, čini se, dosta jasno postavljene i objašnjavane, sa željom da se doprinese..
350,00 RSD 500,00 RSD
Prikaži od 1 do 4 od 4 (1 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.