Meni
Korpa

Umetnost

Šifra artikla: 500329
U okviru obeležavanja jubileja 1700-togodišnjice od objave Milanskog edikta (313-2013) Pravoslavna Eparhija niška i Visoka škola – Akademija Srpske Pravoslavne Crkve za umetnosti i konservaciju u Beogradu zajednički su – sa blagoslovom Njegove Svetosti Patrijarha srpskog G. Irineja – objavili zborni..
1.000,00 RSD
Šifra artikla: 501006
Ova pravoslavna monografija je urađena u susret proslavi 1700 godina od donošenja Milanskog edikta. Vodi nas na čudesni put kroz prostor i vreme oslikavajući istoriju ikonografske umetnosti kao i razlike između ikone, koja je neraskidino povezana sa hrišćanskim i bogoslužbenim životom, od ostalih u..
9.016,00 RSD
Proizvođač: Каленић Šifra artikla: 5747
U saradnji sa Ministarstvom vera i dijaspore republike Srbije u okviru projekta "Unapređenje verske kulture, verskih sloboda i tolerancije", kao dela programa "Ostvarivanje saradnje države sa crkvama i verskim zajednicama", izdavačka ustanova Eparhije šumadijske "Kalenić" objavljuje zbornik "Teologi..
750,00 RSD
Proizvođač: Каленић Šifra artikla: 4474
U ovoj knjizi autor se bavi temom kojom se savremena teorija umetnosti u predhodnih nekoliko decenija zanima sa velikim interesovanjem, ali i velikim dometima. Reč je o povezanost vizantijskog slikarstva sa njegovim antičkim nasleđem, u konkretnom slučaju sa velikim nasleđem fajumskih portreta. U uv..
350,00 RSD
Prikaži od 1 do 7 od 7 (1 stranica)
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i funkcionalnost naše stranice...