Meni
Korpa

Vizantijski Hristos - Dimitrios Batrelos

Vizantijski Hristos - Dimitrios Batrelos
Vizantijski Hristos - Dimitrios Batrelos

Pitanja koja su inspirisala i motivisala ovo istraživanje, vode ka predanjskom učenju Crkve, prema kome Isus Hristos ima dve volje, božansku i čovečansku volju, koje odgovaraju Njegovim dvema prirodama, božanskoj i čovečanskoj. Da li je ovo učenje opravdano? Ako jeste, na koji način? Šta podrazumevamo pod pojmovima «ličnost», «priroda» i «volja»? U kom smislu se može tvrditi da Isus Hristos ima dve volje bez podvajanja Njegovog ličnosnog jedinstva? Da li volja nema nikakve veze sa ličnošću koja želi i odlučuje, i kada i kako On izražava svoju volju?

Strana 232, mek povez

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

750,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 4087
  • Težina sa ambalažom: 449.00 gr
  • Dimenzija: 23.00cm x 16.00cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 9176
Tagovi: hristos
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.