Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Vizantijski Hristos - Dimitrios Batrelos

Vizantijski Hristos - Dimitrios Batrelos
Vizantijski Hristos - Dimitrios Batrelos

Pitanja koja su inspirisala i motivisala ovo istraživanje, vode ka predanjskom učenju Crkve, prema kome Isus Hristos ima dve volje, božansku i čovečansku volju, koje odgovaraju Njegovim dvema prirodama, božanskoj i čovečanskoj. Da li je ovo učenje opravdano? Ako jeste, na koji način? Šta podrazumevamo pod pojmovima «ličnost», «priroda» i «volja»? U kom smislu se može tvrditi da Isus Hristos ima dve volje bez podvajanja Njegovog ličnosnog jedinstva? Da li volja nema nikakve veze sa ličnošću koja želi i odlučuje, i kada i kako On izražava svoju volju?

Strana 232, mek povez

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

750,00 Din.
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 4087
  • Težina sa ambalažom: 449.00 gr
  • Dimenzije: 23.00cm x 16.00cm x 1.00cm
  • SKU: ***
Pogledano: 4561
Tagovi: hristos
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.