Meni
Korpa

Moj životni put sa ocem Aleksandrom, Radost služenja - Julijana Šmeman

Moj životni put sa ocem Aleksandrom, Radost služenja  - Julijana Šmeman
Moj životni put sa ocem Aleksandrom, Radost služenja - Julijana Šmeman

Prolog
Deca me zadirkuju kako sam preopterećena time da stvari treba rešavati što pre, po mogućstvu juče.
Da sam imala više vremena, možda bi me sećanje bolje poslužilo, ali želela sam da vi, moja deca, unuci, praunici, rođaci i prijatelji, pročitate ove memoare dok sa još sa vama.
Kada imate godina koliko ja i očekujete da biste svakog trenutka mogli napustiti ovaj svet, poslednje što želite je da vas smrt zatekne sa nedovršenim zadatkom.
Svaki novi dan doživljavam kao blagoslov. Svako jutro sam srećna što mi je dat još jedan dan života. U mom uzrastu telo me plako izdaje, ali ipak mi se posrećilo više nego mnogima.
Volim da živim!

Julijana Šmeman

Montreal, jun 2006.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

600,00 RSD
  • Stanje: 5
  • Šifra artikla: 10946
  • Težina sa ambalažom: 300.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 15.00cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 12566
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.