Meni
Korpa

Razvoj istočnog hrišćanstva - Olivije Kleman

Razvoj istočnog hrišćanstva - Olivije Kleman
Razvoj istočnog hrišćanstva - Olivije Kleman

Osnovni cilj ove nevelike knjige je pružanje informacija za lakše određivanje i razumevanje razdvajanja hrišćana Istoka i Zapada, koje se dogodilo u periodu od IX do XIII veka. Međutim, shvatiti odvajanje, kada je reč o samoj suštini življenja i poimanja, moguće je samo iznutra. Brinući za istinsku nauku, u huserlijanskom smislu poimanja epohe, izabrao sam istraživanje u metaistorijskom jedinstvu pravoslavnog predanja tih vekova, koje je odredilo istorijski izgled Pravoslavlja.

Strana 120, mek povez

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

300,00 RSD
  • Stanje: 5
  • Šifra artikla: 5891
  • Težina sa ambalažom: 210.00 gr
  • Dimenzija: 20.00cm x 14.50cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 10195
Tagovi: hrišćanstvo
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.