Meni
Korpa

Tri priče - Nikolaj Ljeskov

Tri priče - Nikolaj Ljeskov
Tri priče - Nikolaj Ljeskov

Ruski pisac hvaljen i osporavan od strane savremenika zbog hrišćanske tematike svojih dela,ali i zbog kritike na račun formalizma i licemerja samih vernika u ruskom društvu devetnaestog veka. Veoma plodan stvaralac,autor velikog broja proznih dela.

Tri pripovetke iz ovog izbora objedinjuje ranohrišćanska tematika, ali je u njima očigledna namera autora da komentariše i kritikuje svoju epohu i stanje duha u njoj,stajući na stranu niščih i jednostavnih ljudi čiju duševnu čistotu i nelicemernu veru pretpostavlja hladnom formalizmu i lažnom poštovanju društvenih normi. 

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

550,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 6752
  • Težina sa ambalažom: 430.00 gr
  • Dimenzija: 20.00cm x 14.00cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 9744
Tagovi: Tri priče
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.