Meni
Korpa

Na pola puta - Filotej Faros

Na pola puta - Filotej Faros
-30 %
Na pola puta - Filotej Faros

Život je proces prožet raznim okolnostima, situacijama, periodima, prekretnicama i odlučujućim zaokretima.

Kvalitet ljudskog života i njegova ispunjenost zavise od toga koliko poznajemo sve te elemente i kako se suočavamo sa njima. Neophodno je, dakle, da nađemo način da se sa njima upoznamo.

Cilj ovog dela je da postane jedan od tih načina. Iz tog razloga, pokušao sam da obuhvatim i proučim što je moguće više takvih životnih situacija …

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

Ponuda se završava za:
Dan
Sat
Min
Sec
385,00 RSD
550,00 RSD
  • Stanje: 6
  • Šifra artikla: 9639
  • Težina sa ambalažom: 250.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 15.00cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 8554
Tagovi: Na pola puta
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.