Meni
Korpa

Tradicija zajedničke i lične molitve - Panajotis J. Skalcis

Tradicija zajedničke i lične molitve - Panajotis J. Skalcis
Tradicija zajedničke i lične molitve - Panajotis J. Skalcis

„Sve na dobro bejaše, i molitva, i proučavanje i pojanje hvale, a iznad svega čin i mistagogija svete žrtve“.

Zajednička molitva, kao blagodarenje i slavoslovlje Trojičnog Boga „u crkvi“   i „dolična himna, uzneta jedinom tvorcu i sazdatelju i vladaru svih, Bogu“, ali i lična molitva koja biva kao „u kleti“, i čisto, smireno, nerasejano i bestrasno uznošenje i obraćanje uma Bogu iz skrivenog mesta ljudskog srca, imaju blagodatni karakter i predstavljaju dva vida biblijski, otački i liturgijski potvrđenog neprestanog bogosluženja.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

900,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 6901
  • Težina sa ambalažom: 400.00 gr
  • Dimenzija: 23.00cm x 16.00cm x 3.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 8238
Tagovi: Tradcija , molitva
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.