Meni
Korpa

Uvod u Sveto pismo Novoga zaveta - Emilijan Čarnić

Uvod u Sveto pismo Novoga zaveta - Emilijan Čarnić
Uvod u Sveto pismo Novoga zaveta - Emilijan Čarnić

Gospod naš Isus Hristos izabrao je Sebi apostole i učenike koji su Ga pratili od početka NJegovog javnog rada (Luk. 1,2; Del, ap, 1,21-22), gledali NJegova dela, slušali NJegove reči, i na taj način bili pripremani za buduće svedoke celokupnog NJegovog života i učenja. Izlažući Svoju nauku, On se držao načina mišljenja i izražavanja uobičajenog za ono vreme, prilagođavao se mentalitetu Svojih slušalaca, pa je NJegova božanska nauka snažno delovala na njihovu svest i ostajala duboko urezana u njihovom pamćenju…

Meki povez

Strana 170

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

300,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 1102
  • Težina sa ambalažom: 250.00 gr
  • Dimenzija: 23.00cm x 16.50cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 6568
Tagovi: uvod , sveto
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.