Meni
Korpa

Besede ikonopisaca - Anhimandrit Zinon

Besede ikonopisaca - Anhimandrit Zinon
-30 %
Besede ikonopisaca - Anhimandrit Zinon

Arhimandrit Zinon, neusmljivo je najznačajniji ruski ikonopisac kraja dvadesetog i početka dvadeset i prvog veka.

Ideja izdavača bila je da našoj blagoslovskoj i umetničkoj publici, osim tekstova ove značajne knjige, što detaljnije predstavi i ikonopisačko delo jednog od najznačajnijih pravoslavnih umetnika današnjice, pa je izbor reprodukcija zato u dobroj meri različit od onog u izvornom izdanju. Potrudili smo se da napravimo kratak presek kroz višedecenijsko stvaralaštvo ovog izuzetnog autora, sve do najnovijih ostvarenja kao što su živopis Bečkog hrama Svetog Nikolaja i delovi ikonopisa i živopisa u manastiru Simonopetra na Svetoj gori gde su radovi još uvek u toku.

Takođe, dodat je tekst Svedočanstvo lepote Irine Jazikove, istoričara umetnosi, o radovima na oslikavanju Bečkog sabornog hrama.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

Ponuda se završava za:
Dan
Sat
Min
Sec
245,00 RSD
350,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 4825
  • Težina sa ambalažom: 258.00 gr
  • Dimenzija: 23.00cm x 15.00cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 7013
Tagovi: besede
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.