Meni
Korpa

Susret sa Bogom, Starac Jefrem Arizonski

Susret sa Bogom, Starac Jefrem Arizonski
Novo Rasprodato
Susret sa Bogom, Starac Jefrem Arizonski

Koliko je današnjem čoveku potrebno da u Crkvi prepozna odgovore na pitanja koje mu postavlja vreme, toliko su starac Jefrem Arizonski Svetogorac koji je duhovno preporodio severnoamerički kontinent, i otac Andrej Konanos, propovednik koji dopire do sluha mnogih pravoslavnih Grka (i ne samo njih) kadri da takve odgovore ponude.

Jasni, konkretni, živi svedoci sposobnosti pravoslavne vere da i danas pomaže svakome ko ne želi da tavori u sopstvenom podzemlju, nego traži Božje visine, svetloumni Jelini, oci Jefrem i Andrej, stižu u pravi čas među pravoslavne Srbe.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.620,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 11008
  • Težina sa ambalažom: 600.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 380
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.