Meni
Korpa

Sa Svetim Ocima iz dana u dan, Kratke pouke o duhovnom životu

Sa Svetim Ocima iz dana u dan, Kratke pouke o duhovnom životu
Rasprodato
Sa Svetim Ocima iz dana u dan, Kratke pouke o duhovnom životu

Dani prolaze, vreme se uliva u večnost, a čovek živi od danas do sutra, zaboravljajući ko je, odakle i kuda ide.

Na hiljade svetototačkih izreka sabranih u ovoj knjizi, raspoređenih po tematskim celinama, ne daju nam da zaboravimo svoj priziv.

U drugom delu knjige nalazi se poznati zbornik „Kako se spasavati u svetu“, svojevrsni udžbenik za mirjane, prizvane da ne budu puki „svetovnjaci“, nego članovi naroda Božijeg.

Godina izdanja: 2005 (drugo izmenjeno izdanje)
Strana: 524
Povez: tvrdi
Pismo: ćirilica
Format: 21 cm

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.730,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 13019
  • Težina sa ambalažom: 900.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 1558
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.