Meni
Korpa

Ljubav je jača od smrti

Ljubav je jača od smrti
Ljubav je jača od smrti

Evo knjige o Svetim Carskim Mučencima. Ni prve, ni poslednje knjige o Nikolaju II Romanovu i njegovoj porodici na srbskom jeziku, ali knjige svakako samosvojne, naručito uobličene i ponuđene čitaocu.

U njoj su Sveti Car i njegova supruga i deca; u njoj je Sveta Jelisaveta, caričina sestra; i u njoj su ubice i zločinci, koji su čovečanstvu doneli najkrvaviju diktaturu u istoriji čovečanstva, komunističku.

Oni su suočeni jedni s drugima; oni se gladaju oči u oči; i Svetlost koja blista sa lica Mučenika razgoni duboku tamu u koju je deo čovečanstva potonuo oktobra 1917. godine, i pokazuje nam da stradanje nije bilo uzaludno…

Strana: 662
Povez: Tvrdi
Pismo: ćirilica

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen.

1.750,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 10705
  • Težina: 800.00 gr
  • Dimenzija: 21.50cm x 15.50cm x 4.00cm
Pogledano: 4069
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i funkcionalnost naše stranice...