Meni
Korpa

Ljubav je jača od smrti

Ljubav je jača od smrti
Ljubav je jača od smrti

Evo knjige o Svetim Carskim Mučencima. Ni prve, ni poslednje knjige o Nikolaju II Romanovu i njegovoj porodici na srbskom jeziku, ali knjige svakako samosvojne, naručito uobličene i ponuđene čitaocu.

U njoj su Sveti Car i njegova supruga i deca; u njoj je Sveta Jelisaveta, caričina sestra; i u njoj su ubice i zločinci, koji su čovečanstvu doneli najkrvaviju diktaturu u istoriji čovečanstva, komunističku.

Oni su suočeni jedni s drugima; oni se gladaju oči u oči; i Svetlost koja blista sa lica Mučenika razgoni duboku tamu u koju je deo čovečanstva potonuo oktobra 1917. godine, i pokazuje nam da stradanje nije bilo uzaludno…

Strana: 662
Povez: Tvrdi
Pismo: ćirilica

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.960,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 10705
  • Težina sa ambalažom: 800.00 gr
  • Dimenzija: 21.50cm x 15.50cm x 4.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 8885
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.