Meni
Korpa

Slava Gospodu za sve - Sveti Jovan Zlatousti

Slava Gospodu za sve - Sveti Jovan Zlatousti
Slava Gospodu za sve - Sveti Jovan Zlatousti

Naš život obiluje brigama i naše življenje ispunjeno je nemirom. I pored toga, ljubljeni, ne zastrašuje nas ovo, nego to što se mi, iako smo u stanju da taj nemir i brige da učinimo slabijim ili da ih bezbolno podnesemo, ne staramo ni o jednom ni o drugom, nego sve vreme provodimo u očajanju; jedan tuguje zbog siromaštva, drugi zbog bolesti, neko zbog mnoštva obaveza i rukovođenja porodicom, neko zbog odgajanja dece, a neko zbog toga što nema decu. Obrati pažnju na prekomernost bezumlja: mi ne tugujemo zbog istih stvari, nego zbog protivnih. Kada bi uzrok našeg tugovanja bila sama priroda stvari (okolnosti), ne bi trebalo da se podjednako žalostimo povodom stvari koje su jedna drugoj protivne. Ako je siromaštvo zlo i ako je nepodnošljivo, onda nikada ne bi trebalo da jeca onak ko živi u bogatstvu. Ako je bezdetnost zlo, onda bi čovek koji uživa u mnoštvu dece morao da bude srećan. I opet, ako su upravljanje opštim državnim poslovima, naslađivanje počastima i veliki broj potčinjenih dostojni zavisti, onda bi trebalo da izbegavamo miran i bezmetežan život i da prihvatimo da nas svi ljudi mrze …

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.730,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 10712
  • Težina sa ambalažom: 400.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 15.00cm x 5.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 9651
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.