Meni
Korpa

Car je pobedio - Golgota i vaskrs Svetih mučenika Romanovih

Car je pobedio - Golgota i vaskrs Svetih mučenika Romanovih
Car je pobedio - Golgota i vaskrs Svetih mučenika Romanovih

Sveta Carska Porodica Nikolaja Drugog Romanova je jedan od najvećih izdanaka pravoslavne vere 20. veka; posle njihovog mučeništva svetom je potekla krv, a neprijatelji Hristovi krenuli su da ruše temelje postojanja Božjeg čovečanstva. Pa ipak, nisu pobedili hristomrsci, nego Car Mučenik, njegova supruga i deca; a kroz njih je pobedio Hristos, Car nad carevima i Gospod nad Gospodarima. Ovo je knjiga o lepoti i slavi hrišćanske porodice, u čijem ogledalu i mi vidimo sebe, i zbog čijih molitvi i danas koračamo putem u večnost.

Strana: 368
Povez: tvrdi
Pismo: ćirilica

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

800,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 10729
  • Težina sa ambalažom: 600.00 gr
  • Dimenzija: 18.00cm x 13.00cm x 0.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 4430
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.