Meni
Korpa

Drži um svoj u adu i ne očajavaj - Sveti Siluan Svetogorac

Drži um svoj u adu i ne očajavaj - Sveti Siluan Svetogorac
Drži um svoj u adu i ne očajavaj - Sveti Siluan Svetogorac

Ključno otkrovenje koje je Bog dao čoveku u XX veku bilo je javljanje Hrista svetom Siluanu Atonskom.

"Drži um svoj u adu i ne očajavaj", rekao je Spasitelj svom smernom podvižniku. Čudo svetog Siluana zasniva se na njegovom najdubljem smirenju, osećanju svegrešnosti obgrljene božanskom ljubavlju. Zato su njegove pouke i žitija već više od pola veka nasušno štivo svim pravoslavnim hrišćanima koji su želeli da dušu okupaju pokajanjem i priđu Hristu koji će im pomoći da ne padnu u očajanje, ali da budu svesni da je put spasenja uzak i trnovit.

Svetog Siluana Atonskog molitveno prizivamo kad god nam je neophodna uteha Onoga koji se raspeo za nas i vaskrsao da bi nas sjedinio sa svojim Ocem i Duhom Svetim. Jedan od sinova Božijih po usvojenju, starac Siluan i nama pomaže da postanemo usvojeni sinovi i kćeri Božije.

U vremenu koje dolazi držati svoj um u adu i ne očajavati je jedini put za one koji žele da se spasu.

Strana 478

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.690,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 10700
  • Težina sa ambalažom: 800.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 15.50cm x 4.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 7638
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.