Meni
Korpa

Obraz svetački

Proizvođač: Obraz Svetački Šifra artikla: 13331
Kako sačuvati duševno zdravlje: Pravoslavno isceljivanje duševnih rana i duhovnih bolesti je knjiga koja nas vodi na put ka očuvanju duševnog zdravlja, usklađenog sa Božijim blagoslovima.U današnjem svetu, mnoge poremećaje i nesavršenosti u našem okruženju i duhovnom biću lišavaju nas neophodne ravn..
800,00 RSD
Proizvođač: Obraz Svetački Šifra artikla: 13329
Sin carskog diplomate, koji se, odjednom, obreo kao puki siromah u Francuskoj, pobegavši, sa porodicom, od boljševičkog ludila.Dečak koga su, u internatu, svakog dana tukli, i koji je verovao da Boga nema i da su ljudi uglavnom zveri, biće otvrdlog srca i bez nade – iznenada je, u gnevu ateizma, dok..
800,00 RSD
Iznad starosti i bolesti smrti, Praktični saveti za probleme starosti, bolesti i smrti
Rasprodato
Proizvođač: Obraz Svetački Šifra artikla: 13243
Kada čovek stari, menja mu se i telo i psiha, živimo zajedno, a da li umiremo sami, pita se jedan književnik.To je doba kad je čoveku intelekt sve podložniji usponima i padovima: katkad ga pokreće nešto iz rezervi vitalnosti, pa je u miru sa sobom i svetom, a nekad ga smlavi bezvoljnost, sve prekrij..
470,00 RSD
Proizvođač: Obraz Svetački Šifra artikla: 13328
Sveta Gora je planina Majke Božje. Na njoj žive sinovi svetlosti, koji se, poput Svetog Grigorija Palame, Gospodu mole rečima: „Prosvetli tamu moju“. Što su obasjaniji, to sve više sebe smiravaju i osećaju kako je čovekova tama stalna pretnja postojanju.Starci poput Josifa Vatopedskog podsećaju da n..
1.730,00 RSD
Proizvođač: Obraz Svetački Šifra artikla: 13330
Sveti Gavrilo Gruzijski Jurodivi: Nova svedočenja o životu velikog gruzijskog starca je knjiga koja nas vodi u suštinsko putovanje kroz život i mudrost Svetog Gavrila Gruzijca u današnjem svetu koji se čini poludelim. U vreme kada je najlakše izgubiti se u iskušenjima antihrista, Gavrilo je svoj živ..
800,00 RSD
Proizvođač: Obraz Svetački Šifra artikla: 13332
Ako nas u nečemu učio, učio nas je da se smiravamo do praha i pepela, da bi nas Bog uzdigao kao ljude Njegove i decu svetlosti. Proganjan, nipodaštavan, lišavan svake zaslužene počasti među ljudima, Sveti Nektarije danas leči svakoga ko mu priđe sa verom i ljubavlju. U ovoj knjizi, kroz nova svedoča..
800,00 RSD
Proizvođač: Obraz Svetački Šifra artikla: 10723
Ako postoji savremeno svetootačko tumačenje Liturgije, to je tumačenje koje čitalac upravo ima u rukama. Njegov autor je svetogorski podvižnik jeromaonah Grigorije, koji je, idući tragom svetog Predanja, savremenom čoveku prepustio stazu od Blagosloveno Carstvo Oca i Sina i Svetoga Duha na početku d..
800,00 RSD
Šifra artikla: 11010
Šta te muči, tužni moj brate hrišćanine? Kakva te je nevolja savladala u ovom svetu u kome kažu da je progres dostigao vrhunac? Zar nisi srećan što vidiš robote kako rade umesto tebe? Zar ti tehnika ne daje nadu? Ako si nezadovoljan svojim stanjem, i ako tražiš Boga umesto tehnike i informacija, ovo..
1.730,00 RSD
Proizvođač: Obraz Svetački Šifra artikla: 13019
Dani prolaze, vreme se uliva u večnost, a čovek živi od danas do sutra, zaboravljajući ko je, odakle i kuda ide. Na hiljade svetototačkih izreka sabranih u ovoj knjizi, raspoređenih po tematskim celinama, ne daju nam da zaboravimo svoj priziv. U drugom delu knjige nalazi se poznati zbornik „Kako se ..
1.730,00 RSD
Proizvođač: Obraz Svetački Šifra artikla: 12400
Pesnici i učitelji imaju lep običaj da, kada napišu novu knjigu, svoj spis posvete najplemenitijim knezovima i vladarima, kako bi, zahvaljujući njihovom ugledu i autoritetu, u javnosti knjiga bila dočekana s poštovanjem, a zatim se štampala s pohvalama u svakom gradu. Međutim, meni se takav običaj i..
1.730,00 RSD
Proizvođač: Obraz Svetački Šifra artikla: 12681
Nema ničeg slađeg od molitve, kojom osećamo da smo sinovi i kćeri Svetlosti. Ali, treba se učiti molitvi. Sveti Oci su govorili da je sve vrline lakše steći nego molitvu. Jer, đavo je, zbog gordosti, odbio da se moli bogu, i otpao od ljubavi Očeve, pa se on naročito stara da nas odvoji od pobožnog r..
470,00 RSD
Proizvođač: Obraz Svetački Šifra artikla: 13021
Da opet postanemo hrišćani / Savremeni ruski duhovnici i nauka spasenja – ep. Nektarije Morozov, o. Valerij Duhanjin, o. Andrej Tkačov.Morozov, Tkačov i Duhanjin propovednici su reči Božje bez koje se reč čovekova nađe u tami zabludelosti Adamovih potomaka. Zašto su nam potrebni dobri tumači Svetog ..
1.620,00 RSD
Prikaži od 1 do 12 od 85 (8 stranica)
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.