Meni
Korpa

Kad duša poleti Hristu, život i blagoslovi mitropolita Antonija Bluma

Kad duša poleti Hristu, život i blagoslovi mitropolita Antonija Bluma
Kad duša poleti Hristu, život i blagoslovi mitropolita Antonija Bluma

Sin carskog diplomate, koji se, odjednom, obreo kao puki siromah u Francuskoj, pobegavši, sa porodicom, od boljševičkog ludila.

Dečak koga su, u internatu, svakog dana tukli, i koji je verovao da Boga nema i da su ljudi uglavnom zveri, biće otvrdlog srca i bez nade – iznenada je, u gnevu ateizma, dok je čitao Evanđele po Marku osetio da je Hristos pored njega, i da je sve što piše u Novom Zavetu istina.

Kasnije će postati pravi „pustinjak u gradu“, u novovavilonskom Londonu, i jedan od najpoznatijih pravoslavnih propovednika 20. veka. Mitropolit Antonije Blum, na čijem viteškom štitu je pisano „Reći nekom volim te znači reći mu – ti nikad nećeš umreti“ dolazi među nas da nam kaže da je Hristos živ, i da smo mi živi u Hristu.

Potresna priča o čoveku u kome je Bogočovek postao smisao života.

Strana: 382
Povez: tvrdi
Pismo: ćirilica
Godina izdanja: 2023

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

800,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 13329
  • Težina sa ambalažom: 500.00 gr
  • Dimenzija: 20.00cm x 14.00cm x 3.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 1421
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.