Meni
Korpa

Oživi me, Gospode, po milosti Tvojoj, Pravoslavni život pod pritiskom stvarnosti

Oživi me, Gospode, po milosti Tvojoj, Pravoslavni život pod pritiskom stvarnosti
Rasprodato
Oživi me, Gospode, po milosti Tvojoj, Pravoslavni život pod pritiskom stvarnosti

Šta te muči, tužni moj brate hrišćanine?

Kakva te je nevolja savladala u ovom svetu u kome kažu da je progres dostigao vrhunac?

Zar nisi srećan što vidiš robote kako rade umesto tebe? Zar ti tehnika ne daje nadu? Ako si nezadovoljan svojim stanjem, i ako tražiš Boga umesto tehnike i informacija, ovo je knjiga za tebe

Tvrdi povez
Broj strana 420

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.730,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 11010
  • Težina sa ambalažom: 800.00 gr
  • Dimenzija: 25.00cm x 15.00cm x 6.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 2316
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.