Meni
Korpa

Hrišćanstvo u vrtlozima savremenosti, Zoran Krstić

Hrišćanstvo u vrtlozima savremenosti, Zoran Krstić
Hrišćanstvo u vrtlozima savremenosti, Zoran Krstić

Monografija koja nosi naziv Hrišćanstvo u vrtlozima savremenosti namenjena je svim zainteresovanim za teme hrišćanske socioligije i kanonskog prava, ali smo, ipak, prevashodno, u njenom pisanju imali naumu studente Teološkog fakulteta. U svom dosadašnjem pedagoškom radu smo ne jednom primetili da se studenti teško snalaze u razumevanju, vrednovanju, a posebno u prihvatanju vrednosti savremenog društva, poput verske tolerancije, prava na slobodu vere, političnosti i apolitičnosti religije i sl. U tom smislu bi ova monografija imala za cilj da ih uputi i olakša put ka razumevanju razloga nastanka savremenog društva, a time da, posredno i u budućnosti, poboljša njihovu pastirsku ili katihetsku službu …

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

600,00 RSD
  • Stanje: 3
  • Šifra artikla: 11881
  • Težina sa ambalažom: 350.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 12.00cm x 1.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 3772
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.