Meni
Korpa

Crtice iz dnevnika - Jovan Pustinjski

Crtice iz dnevnika - Jovan Pustinjski
-30 %
Crtice iz dnevnika - Jovan Pustinjski

U Pravoslavnij Crkvi ikona zauzima istaknuto mesto. Budući da je ikona pomoćno sredstvo molitve i sastavni deo bogosluženja, ona stoji sa Crkvom u nerazdvojnoj svezi živoga jedinstva. Freske i mozaici „grade“ prostor od svetlosti i lica…

Za Sv. Jovana Damaskina ikona je „knjiga za nepismenog“: „Što je knjiga za obrazovanog, to je ikona za nepismenog; i što je reč za uho, to je ikona za oko“ (Odbrana ikona, 1, 17) …

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

Ponuda se završava za:
Dan
Sat
Min
Sec
315,00 RSD
450,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 9435
  • Težina sa ambalažom: 400.00 gr
  • Dimenzija: 23.00cm x 15.00cm x 1.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 2831
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.