Meni
Korpa

Biblija je u pravu - Verner Keler

Biblija je u pravu - Verner Keler
Biblija je u pravu - Verner Keler

Strana: 422 

U ovoj knjizi koja je prevedena na 24 jezika i čije svetsko izdanje iznosi preko 10 miliona primeraka, dokazuje se sa naučnom preciznošću ono što je tako često poricano, a to je činjenica da se više ne može sumnjati u istinitost istorijske sadržine Biblije.

Ova knjiga namenjena je svakom zainteresovanom čitaocu koji želi da sazna kako se savremena objektivna istorijska i arheološka nauka odnose prema Bibliji.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

600,00 RSD
  • Stanje: 6
  • Šifra artikla: 1112
  • Težina sa ambalažom: 400.00 gr
  • Dimenzija: 24.00cm x 17.00cm x 3.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 7528
Tagovi: Bibilja
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.