Meni
Korpa

Čovek Hristov, sin Gruzije - Patrijarh Ilija Drugi, gruzijski Mojsije

Čovek Hristov, sin Gruzije - Patrijarh Ilija Drugi, gruzijski Mojsije
Čovek Hristov, sin Gruzije - Patrijarh Ilija Drugi, gruzijski Mojsije
Ako si mislio, dragi čitaoče, da nema više ljudi onog silnog zamaha kakvi su bili Sveti Vasilije, Grigorije i Jovan, ako ne veruješ da je i danas moguće biti jedan od drevnih otaca, ovo je knjiga za tebe: čitajući o patrijarhu gruzijskom Iliji Drugom, videćeš da je moguće da arhijerej Božiji bude obnovitelj Crkve i otadžbine, kum cele Gruzije, besednik, brižnik i čudotvorac. Starac Gavrilo Gruzijski se javio iz Carstva Božijeg i poručio patrijarhu „Za tvoju pobedu“. A to je Hristova pobeda i naša pobeda.

Tvrdi povez
Strana 391

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

800,00 RSD
  • Stanje: 1
  • Šifra artikla: 12678
  • Težina sa ambalažom: 600.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 16.00cm x 6.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 5168
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.