Meni
Korpa

Smrt je pobeđena – Večnost postoji

Smrt je pobeđena – Večnost postoji
Smrt je pobeđena – Večnost postoji

U potrazi za tajnom smrti, čija je odgonetka Vaskrsenje Hristovo, dobro je pamtiti da smo, s jedne strane, krhki i kratkoveki, a s druge – otvoreni ka beskraju. Ova knjiga nam govori i jedno i drugo: svaki dan može da nam bude poslednji, ali večnost je Dan koji nema kraja, a poslednji neprijatelj koji će zauvek nestati, kako kaže Otkrovenje Jovanovo, jeste smrt.

U knjizi su sabrani tekstovi Jeromonaha Grigorija Svetogorca, Starca Emilijana Simonopetritskog, Žan Kloda Laršea, Arhimandrita Rafaila (Karelina) i drugih.

Broj strana 252.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

470,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 12533
  • Težina sa ambalažom: 200.00 gr
  • Dimenzija: 17.00cm x 12.00cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 2990
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.