Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Savremena pravoslavna teologija - Zbornik

Savremena pravoslavna teologija - Zbornik
Savremena pravoslavna teologija - Zbornik

Predgovor

Pri sastavljanju ovog Zbornika, cilj nam je bio dvostruk. S jedne strane želeli smo da naše čitaoce upoznaom sa novijim radovima pravoslavnih teologa koji nisu u dovoljnoj meri prevođeni na ovim prostorima. Takvi su na primer E. Mur, E. Laut, A. Golicin i drugi. Takođe smo želei da ovde predstavimo i do sada na srpskom jeziku neobjavljene radove onih teologa koji su kod nas u manjoj ili većoj meri već prevođeni. Nije nam bila namera da sačinimo sveobuhvatan pregled savremene pravoslavne teološke misli, što bi bio zadatak koji uveliko prevazilazi okvire ovakvog Zbornika. Želja nam je bila da popunimo prazninu i predstavimo do sada na srpskom jeziku neobjavljene radove.

Strana 300, mek povez

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

750,00 Din.
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 4122
  • SKU: ***
Pogledano: 5338
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.