Meni
Korpa

Vizantijsko bogoslavlje - Džon Majendorf

Vizantijsko bogoslavlje - Džon Majendorf
Vizantijsko bogoslavlje - Džon Majendorf

Preveo sa engleskog: Jovan Đ. Olbina

320 strana, mek povez

U trenutku kada smo opkoljeni predrasudama starih i novih vernika i kada mislimo da znamo sve o hriscanstvu (o kome najmanje znamo upravo tada kada pomislimo da smo spoznali sve), delo Jovana Majendorfa "Vizantijsko bogoslovlje" (Istorijski tokovi i dogmatske teme), pravi je citalacki izbor. Majendorf je bio jedan od najznacajnijih pravoslavnih bogoslova u drugoj polovini XX veka, a siroko obrazovanje stekao je studirajuci u Parizu, na Sorboni i Sv. Sergiju. Tokom zivota predavao je na Akademiji Sv. Vladimira u Njujorku.

Majendorf smatra da je zadatak pravoslavnog bogoslovlja da svedoci o onome sto je u hriscanstvu sustinsko i neprolazno, bez obzira na socijalne strukture ili istorijske uslove. U ovom delu, on objasnjava da crkva mora da ostane ono sto jeste - mesto gde covek ima pristup istini, kao i autenticnoj slobodi u Bogu, jer nas, po Bibliji, "jedino istina cini slobodnima".
"Vizantijsko bogoslovlje" objavio je "Plato", a za prevod sa engleskog pobrinuo se Jovan Dj. Olbina.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Dostava paketa u Srbiji vrši se brzom poštom danas za sutra i to:

  • U roku od 7 radnih dana od prijema narudžbine ukoliko je plaćanje izvršeno platnim karticama ili otkupom
  • U roku od 7 radnih dana od prijema potvrde o uplati narudžbine ukoliko plaćate putem uplate na šalterima banaka ili elektronskim prenosom

Dostava paketa u inostranstvo vrši se putem DHL-a i to:

  • U roku od 10 radnih dana od prijema narudžbine ukoliko je plaćanje izvršeno platnom karticom
  • U roku od 10 radnih dana od prijema potvrde o uplati narudžbine ukoliko plaćate putem banke

Napomena: Subota, Nedelja, dani državnih i pravoslavnih verskih praznika u Srbiji nisu radni dani.

450,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 1110
  • Težina sa ambalažom: 500.00 gr
  • Dimenzija: 20.00cm x 14.70cm x 2.00cm
Pogledano: 5462
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.