Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Sveti Jovan Rus, sveštenik Jovan Vernezos

Sveti Jovan Rus, sveštenik Jovan Vernezos
Sveti Jovan Rus, sveštenik Jovan Vernezos

Ne postoji dragocenija stvar na svetu od poverenja u volju Božiju, budući da je Bog - Život i Svetlost. I oni koji se nalaze u rukama Božijim, svagda prebivaju u Životu i Svetlosti.

Proučavajući Dela apostolska, Crkvenu istoriju i Žitija svetih, uveravamo se da su Božiji ugodnici, mučenici, is-povednici, svetitelji, proslavljali svojim podvizima Spasitelja Isusa Hrista.

Istorija potvrđuje da su se grobovi svetitelja, njihove mošti, čak i ikone, pokazali kao neiscrpni izvori čudesa.

Knjiga oca Jovana Vernezosa, koju imamo pred sobom, iznosi kratko žitije Svetitelja, a takođe sadrži i samo neka od mnoštva novih, za dušu potresnih čudesa svetog ispovednika pravoslavlja Jovana Ruskog.

Netljene mošti Svetitelja se nalaze u Halkidskoj eparhiji, koja nam je blagodaću Božijom poverena, odakle sija-ju čudesima i svojim prisustvom ukrepljuju Crkvu Hristovu


Izdavač: Manastir Svetog Luke, Bošnjani
Strana: 160
Povez: Tvrd
Pismo: Ćirilica

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

450,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 11223
  • Težina sa ambalažom: 250.00 gr
  • Dimenzije: 21.00cm x 15.00cm x 1.00cm
  • SKU: ***
Pogledano: 3900
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.