Meni
Korpa

Voštane sveće 50/1 (1kg)

Voštane sveće   50/1 (1kg)
Voštane sveće 50/1 (1kg)

Naše verske sveće izrađene su od prirodnog voska, što garantuje čisto i dugotrajno sagorevanje. Posebno su dizajnirane da ne stvaraju slivanje ni curenje voska sa strane, čime su postale idealan izbor za sve koji traže kvalitet i pouzdanost u svom duhovnom životu. Jedna od najvažnijih karakteristika ovih sveća je da prilikom sagorevanja ne proizvode dim ni čađ, čime se očuva čistoća i svetost crkvenog prostora. Svojim dugotrajnim sagorevanjem, pružaju kontinuiranu svetlost i duhovni mir tokom bogosluženja i molitvi. Osim što su savršene za crkvenu upotrebu, ove sveće su odličan izbor i za domaće oltare, kao i za praznične i posebne ceremonije.

Oznaka  50/1 označavaju da u jednom kilogramu  ima 50 sveća dužine 26,5x1 cm.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.500,00 RSD
  • Stanje: 982
  • Šifra artikla: 11045-50
  • Težina sa ambalažom: 1,100.00 gr
  • Dimenzija: 26.50cm x 1.00cm x 0.00cm
  • SKU: MA
Pogledano: 15479
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.