Meni
Korpa

Pravoslavna pedagogija - Iguman Georgije Šestun

Pravoslavna pedagogija - Iguman Georgije Šestun
Pravoslavna pedagogija - Iguman Georgije Šestun

Pred čitaocima je četvrto izdanje knjige ,,pravoslavna pedarogija" igumana Georgija (Šestuna), čije ime je nadaleko poznato svima koji danas učestvuju u sabornom delu obnove kontinuiteta ruske duhovne tradicije. Ova knjiga ima svoju istoriju. 

Godine 1998. objavljena je knjiga sveštenika Evgenija Šestuna (danas igumana Georgija) "Pravoslavna pedagogija”. Ova knjiga idejno je bila napisana kao dopuna znanjima stečenim tokom profesionalnog pedagoškog obrazovanja na sovjetskim fakultetima, i odmah je postala veoma poznata. Neobična ideja knjige je verovatno i uslovila njen uspeh, s obzirom da je struktura odražavala niz pitanja pedagoga koji je 90-tih godina došao u Crkvu: kakav je odnos između spoljašnjeg obrazovanja, koje novim pokolenjima omogućava da nađu svoje mesto u socijalnoj stvarnosti, i unutrašnjeg vaspitanja, koje čoveka pobuđuje na duhovni trud; da li je Crkva izgradila sopstvenu tradiciju vaspitanja i koje su njene osobenosti; u kojim osobenostima ruske kulturno-pedagoške tradicije se vidi uticaj Crkve; koji je značaj pravoslavnog vaspitanja u savremenom svetu i kakve su mogućnosti njegove realizacije?

Strana 510, mek povez

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen.

700,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 6377
  • Težina: 1,040.00 gr
  • Dimenzija: 23.00cm x 16.50cm x 3.00cm
Pogledano: 6553
Tagovi: pedagogija
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i funkcionalnost naše stranice...