Meni
Korpa

Voštane sveće 10/1 (1 kg)

Voštane sveće  10/1 (1 kg)
Voštane sveće 10/1 (1 kg)
Naše sveće, majstorski izrađene od najfinijeg prirodnog voska, predstavljaju simbol čistote i trajnosti. Dizajnirane su s posebnom pažnjom kako bi osigurale ravnomerno sagorevanje bez neželjenog kapljanja voska, čime postaju pouzdan pratilac u vašim duhovnim trenucima. Ove sveće se ističu svojom sposobnošću da sagorevaju bez dima i čađi, čuvajući tako svetost i čistoću vašeg prostora za molitvu.

Oznaka  10/1 označavaju da u jednom kilogramu  ima 10 sveća dužine 37x2 cm. Minimalna količina naručivannja 1 kg.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.500,00 RSD
  • Stanje: 959
  • Šifra artikla: 11045-10
  • Težina sa ambalažom: 1,100.00 gr
  • Dimenzija: 37.00cm x 2.00cm x 0.00cm
  • SKU: MA
Pogledano: 14936
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.