Meni
Korpa

Očinske pouke

Očinske pouke
Rasprodato
Očinske pouke

Pre nekoliko godina počeli smo da sakupljamo pisma našeg mnogopoštovanog starca Jefrema, upućena njegovim duhovnim čedima – monasima, monahinjama i mirjanima, koji su nam ih na naš zahtev revnosno ustupali. Iz tih pisama izdvojili smo odlomke koji se odnose na duhovna pitanja. rasporedili smo te odlomke po određenim temama i na taj način dobili deset priručnika, od kojih je svaki sadržao stavove, mišljenja, savete i, uopšteno govoreći, sve ono što bogoprosvetljeni duhovni otac može da ponudi svojim čedima. Ti spisi su plod njegovog višegodišnjeg truda da praktično ostvari sve ono što su nam sveti oci predali kao duhovno nasleđe (v. 1. Tim. 1; 14) …

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.620,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 11339
  • Težina sa ambalažom: 760.00 gr
  • Dimenzija: 21.50cm x 15.50cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 5632
Tagovi: Očinske , poruke
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.