Meni
Korpa
Akcioni plan za COVID-19

Očinske poruke

Očinske poruke
Očinske poruke

Pre nekoliko godina počeli smo da sakupljamo pisma našeg mnogopoštovanog starca Jefrema, upućena njegovim duhovnim čedima – monasima, monahinjama i mirjanima, koji su nam ih na naš zahtev revnosno ustupali. Iz tih pisama izdvojili smo odlomke koji se odnose na duhovna pitanja. rasporedili smo te odlomke po određenim temama i na taj način dobili deset priručnika, od kojih je svaki sadržao stavove, mišljenja, savete i, uopšteno govoreći, sve ono što bogoprosvetljeni duhovni otac može da ponudi svojim čedima. Ti spisi su plod njegovog višegodišnjeg truda da praktično ostvari sve ono što su nam sveti oci predali kao duhovno nasleđe (v. 1. Tim. 1; 14) …

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen. 

990,00 Din.
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 11339
  • Težina sa ambalažom: 760.00 gr
  • Dimenzije: 21.50cm x 15.50cm x 2.00cm
Pogledano: 819
Tagovi: Očinske , poruke
Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.