Meni
Korpa

Jurodivi čovek Božiji - život, podvizi i pouke svetog Gavrila Gruzijskog

Jurodivi čovek Božiji - život, podvizi i pouke svetog Gavrila Gruzijskog
Jurodivi čovek Božiji - život, podvizi i pouke svetog Gavrila Gruzijskog

Gruzija, daleka i mala zemlja na Kavkazu, od četvrtog veka svedoči Hrista u stenama. NJena istorija dala je na hiljade mučenika i podvižnika, koji, kako kaže stari letopis, „voljahu sve što Hristos hoće“. U Gruziji se rodio i živeo strašni komunistički vođa Staljin, plod otpadije 19. i 20. veka; ali, u Gruziji se rodio, živeo i bio Bogom proslavljen starac Gavrilo Gruzijski, jurodivi Hrista radi, koji se usudio da, usred strašnog terora bezbožnika, podigne steg Jevanđelja i pozove svoj narod pod njega. Mučen i gonjen, živeći (bukvalno!) od hrane sa đubrišta, on je dočekao slobodu vere u Gruziji, premudrom ludošću vere u vaskrsenje posramljujući lažnu mudrost ovoga sveta. Pročitajte knjigu koja će vam pokazati da nema okolnosti u kojima čovek Božji nije jači od greha, smrti i đavola!

 

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Stanje zaliha prikazano na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha u magacinu.  Prilikom pakovanja vaše narudžbine ukoliko utvrdimo da nekih artikala nema na stanju, naši zaposleni će vas obavestiti putem emaila i ponuditi alternativu u drugom sličnom predmetu ili vam taj artikal neće biti naplaćen.

1.310,00 RSD
  • Stanje: Na stanju
  • Šifra artikla: 10704
  • Težina sa ambalažom: 800.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 15.00cm x 4.00cm
Pogledano: 5500
Tagovi: Jurodivi
Koristimo kolačiće i druge slične tehnologije kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja i funkcionalnost naše stranice...