Meni
Korpa

Duše Hristove - Starac Jakov Calikis

Duše Hristove -  Starac Jakov Calikis
Duše Hristove - Starac Jakov Calikis

Lepota jelinske duše je u njenoj odanosti Hristu prožetoj mediteranskom osunčanošću trezvenosti. Krotki pred Bogom i sabrani pred ljudima, ljudi poput svetog starca Davida i njegovog naslednika Jakova Calikisa bili su žižna sočiva kroz koja se svetlost Hristova razlivala na Grčku i ceo pravoslavni svet. Odmorite se u senci ovih mnogoplodnih maslina zalivenih suzama pokajanja i znojem podviga, koje su ostale da nam svedoče da raj nije dalje od srca gde raste Sin Božiji, Koji je Drvo Života.

Strana 408

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.730,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 11391
  • Težina sa ambalažom: 400.00 gr
  • Dimenzija: 15.00cm x 12.00cm x 4.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 3642
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.