Meni
Korpa

Fitilj ruski sa držačem (5 fitilja)

Fitilj ruski sa držačem (5 fitilja)
Fitilj ruski sa držačem (5 fitilja)

Ruski fitilj za kandilo je visokokvalitetni dodatak dizajniran za upotrebu u pravoslavnim domaćinstvima i crkvama. Nosač fitilja izrađen je od mesinga, materijala poznatog po svojoj izdržljivosti i otpornosti na koroziju, čime se osigurava dugotrajna upotreba. Mesingani nosač je dizajniran tako da se može prilagoditi različitim veličinama i oblicima čaša za kandilo, omogućavajući univerzalnu primenu bez obzira na specifične dimenzije posude.

Svaki paket sadrži pet fitilja, što korisnicima pruža praktičnost i dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim nabavkama. Fitilji su napravljeni od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju stabilan i dugotrajan plamen, doprinosići spokojnoj i svetoj atmosferi prilikom korišćenja kandila.

Ovaj komplet je idealan za sve koji žele da unaprede svoje kandilo sa pouzdanim i trajnim rešenjem. Sa svojim elegantnim mesinganim nosačem i kvalitetnim fitiljima, Ruski fitilj za kandilo predstavlja savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike, osiguravajući kontinuirano osvetljenje i održavanje svetog plamena u vašem domu ili crkvi.
 

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

200,00 RSD
  • Stanje: 15
  • Šifra artikla: 7087
  • Težina sa ambalažom: 9.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 10349
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.