Meni
Korpa

Starac Pajsije – Čovek Lјubavi Božije

Starac Pajsije – Čovek Lјubavi Božije
Rasprodato
Starac Pajsije – Čovek Lјubavi Božije

O Starcu Pajsiju zna sva pravoslavna vaseljena, ali uvek može da se dozna nešto više i dublje, lepše i neočekovanije, zato je Starac Pajsije bio čovek Hristov u najistinitijem smislu te reči. Sveti Jovan Bogoslov je za Gospoda rekao da, kad bi se sve što je On učinio i rekao, redom napisalo, ni u sami svet ne bi stale napisane knjige (v.Jn. 21,25). Svaki ugodnik Hristov zbog toga je neizreciv i neispisiv, a Starac Pajsije pogotovu.

Svaki sveti čovek ogleda se pre svega u svojim bližnjima, onima koji su bili njegova duhovna deca i koji su preko njega sretali Hrista …

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.730,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 10715
  • Težina sa ambalažom: 400.00 gr
  • SKU: *
Pogledano: 2987
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.