Meni
Korpa

Češko-moravska eparhija Srpske Pravoslavne Crkve 1921-1942, Saša S. Antonijević

Češko-moravska eparhija Srpske Pravoslavne Crkve 1921-1942, Saša S. Antonijević
Češko-moravska eparhija Srpske Pravoslavne Crkve 1921-1942, Saša S. Antonijević
Ukratko, sumirajući sve rezultate do kojih je pisac ove studije došao, može se reći da je ovo delo veliki doprinos  proučavanju Pravoslavlja u sanremenim okolnostima i izazovima u kojima moderni svet živi.

Nameću se nova iskušenja i problemi koje treba brižno i strpljivo rešavati u duhu Predanja naše pravoslavne vere i veoma jasnog i trezvenog kanosko-pravnog nasleđa na kojem počiva naša Crvka.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

2.000,00 RSD
  • Stanje: 6
  • Šifra artikla: 13368
  • Težina sa ambalažom: 1,600.00 gr
  • Dimenzija: 24.00cm x 17.00cm x 4.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 236
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.