Meni
Korpa

Apokalipsa: Tumačenje Otkrivenja Jovanovog, Sveti oci o drugom dolasku Hristovom i carstvu nebeskom

Apokalipsa: Tumačenje Otkrivenja Jovanovog, Sveti oci o drugom dolasku Hristovom i carstvu nebeskom
Rasprodato
Apokalipsa: Tumačenje Otkrivenja Jovanovog, Sveti oci o drugom dolasku Hristovom i carstvu nebeskom
Apokalipsa: Tumačenje Otkrivenja Jovanovog, Sveti oci o drugom dolasku Hristovom i carstvu nebeskoKlasično svetootačko delo Andrej Kesarijskog, u kome su stihovi Otkrivenja Jovanovog protumačeni stih po stih, uz savremeno vođenje vladike Averkija, daje knjigu bez koje se ne može zamisliti ozbiljan pristup Apokalipsi.

U moru panične apokaliptike naših dana i okeanu lažnih proročanstava "doba Vodolije", drugi deo ove knjige je ostrvo svetle pravoslavne trezvenosti. O onome šta će se desiti na kraju istorije i svršetku vremena pišu Svetitelji Ipolit Rimski, Irinej Lionski, Vasilije Veliki, Jovan Zlatousti, Jefrem Sirijski...

Povez: Tvrdi
Strana: 516m

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.730,00 RSD
  • Stanje: Rasprodato
  • Šifra artikla: 11334
  • Težina sa ambalažom: 1,000.00 gr
  • Dimenzija: 21.00cm x 16.00cm x 3.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 4797
Tagovi: Apokalipsa
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.