Meni
Korpa

Kuvar korovskog bilja

Kuvar korovskog bilja
Kuvar korovskog bilja

Priredila: Monahinja Atanasija Rašić

Uz pomoć ove knjige možemo bolje da izbalansiramo količinu vitamina i minerala, Jer ih najviše i ima u divljem bilju i tako uz pomoć njega možemo pravilnodase hranimo.

Ova knjiga može da bude i još jedan razlog zbog koga bi se porodica okupljala barem jednom nedeljno za vikend. Šetnjom u prirodi sakupili bi plodove i razne korisne biljke. Takva korist je višestruka: provedu vreme zaJedno, budu na čistom vazduhu i zdravo se hrane.

Ovde su dati samo poneki od načina kako divlje oilje može da se priprema. Mislimo da će pravi kuvar tek da se pojavi, kada nam domaćice budu poslale svoja iskustva, jer ovo su samo praktično osnove, a njihova kreativnost će svakako da nam podari nove i raznovrsne recepte.


Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

800,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 12792-01
  • Težina sa ambalažom: 300.00 gr
  • Dimenzija: 20.00cm x 14.00cm x 2.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 3266
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.