Meni
Korpa

Zidni krst sa svecima (30x20) cm

Zidni krst sa svecima (30x20) cm
Zidni krst sa svecima (30x20) cm

Zidni krst izrađen od drveta, a na njemu se nalazi šest svetaca izrađenih tehnikom kaširanja sa zlatotiskom.

Ova tehnika omogućava da se slike svetaca detaljno prenesu na površinu krsta i da dobiju efekat zlatnog sjaja, što dodaje estetsku vrednost i svečanost predmetu.

Svaki od šest svetaca je pažljivo odabran i prikazan na krstu, stilizovanom prikazu karakterističnom za ikonografiju pravoslavnih svetaca.

Ovakav zidni krst idealan je kao verski predmet za kućnu, crkvu ili kao poklon vernicima koji cene lepotu i duhovnu simboliku.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

1.400,00 RSD
  • Stanje: 2
  • Šifra artikla: 7079-03
  • Težina sa ambalažom: 130.00 gr
  • Dimenzija: 30.00cm x 10.00cm x 0.50cm
  • SKU: *
Pogledano: 1212
Tagovi: Zidni krst
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.