Meni
Korpa

Liturgijski briket 40 mm (1 rolnica 10 briketa)

Liturgijski briket 40 mm (1 rolnica 10 briketa)
Liturgijski briket 40 mm (1 rolnica 10 briketa)
Liturgijski briket 40 mm (1 rolnica 10 briketa)
Liturgijski briket 40 mm (1 rolnica 10 briketa)
Liturgijski briket 40 mm (1 rolnica 10 briketa)

Predstavljamo vam naš premium briket za tamjan, posebno dizajniran za pravoslavne obrede. Ovaj briket postavlja nove standarde kvaliteta i izdržljivosti, obezbeđujući čisto i kontinuirano sagorevanje sa žarom koji traje preko 20 minuta.

Ključne Karakteristike:

 1. Vrhunski Kvalitet: Napravljen od najfinijih materijala, ovaj briket je odabir stručnjaka za pravoslavne ceremonije.
 2. Nisko isijavanje dima: Inovativna tehnologija omogućava skoro potpuno bezdimno sagorevanje, čime se izbegava ometanje svetog obreda i omogućava fokusiranje na duhovnost.
 3. Dugotrajan Žar: Jedinstvena formulacija materijala garantuje žar koji traje preko 20 minuta, što omogućava kontinuirano izgaranje tamjana tokom celog obreda.
 4. Ekološka Održivost: Proizveden od obnovljivih i biorazgradivih materijala, naš briket je u skladu sa ekološkim principima pravoslavne crkve.
 5. Skladištenje i Transport: Kompaktne dimenzije i visokokvalitetno pakovanje olakšavaju skladištenje i transport.
 6. Primena: Osmišljen specijalno za upotrebu u pravoslavnim crkvama, manastirima i drugim svetim mestima za obrede koji zahtevaju korišćenje tamjana.
 7. Ovaj briket ne samo da zadovoljava, već i prevazilazi najviše standarde u okviru pravoslavne crkve, nudeći pouzdanu i kvalitetnu alternativu za obrede.

Pozivamo sve crkvene zajednice, sveštenike i vernike da iskuse superioran kvalitet i dugotrajnost koje naš premium briket za tamjan pruža.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

300,00 RSD
 • Stanje: 22
 • Šifra artikla: 3594
 • Težina sa ambalažom: 170.00 gr
 • SKU: *
Pogledano: 4424
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.