Meni
Korpa

Kutija za tamjan (3x10) cm

Kutija za tamjan (3x10) cm
Kutija za tamjan (3x10) cm
Kutija za tamjan (3x10) cm
Kutija za tamjan (3x10) cm
Kutija za tamjan (3x10) cm

Ova kutija za tamjan, majstorski izrađena od drveta, je zaista jedinstven komad. Elegantna i sofisticirana, ona sjajno kombinuje funkcionalnost i estetiku, istovremeno pružajući stalnu aromu tamjana u prostoriji.

Kutija ima robustan, ali elegantan oblik. Prirodna boja i tekstura drveta su očuvane, dodajući topli, organski ton njenom dizajnu. Lasersko sečenje i graviranje daju kutiji visok nivo preciznosti i detalja, naglašavajući njenu rafiniranu estetiku.

Gravure na kutiji imaju različite simbole i ornamente, dodajući dodatni nivo značenja kutiji i njenom sadržaju. Ova precizna graviranja su čista umetnost, prikazujući veliku veštinu i strpljenje izrađivača.

U celini, ova kutija za tamjan je savršen spoj funkcionalnosti i estetike, dok stalno ispuštanje mirisa tamjana stvara ugodnu atmosferu u prostoriji.

Napišite recenziju

Molimo prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Zbog različitih faktora koji utiču na jačinu i svetlinu ekrana, kao i zbog prilagođavanja boja tokom proizvodnje, ne možemo garantovati da će slika prikazana na našem sajtu biti u potpunosti identična predmetu u prirodnom ambijentu.

Iako ćemo se truditi da naši prikazi budu što verniji, molimo vas da imate u vidu da se boje, sjaj i drugi faktori mogu razlikovati u zavisnosti od postavki vašeg ekrana i osvetljenja prostora u kojem se nalazite. Uvek smo tu da odgovorimo na vaša pitanja i pružimo dodatne informacije o proizvodu ako vam je potrebno.

350,00 RSD
  • Stanje: 5
  • Šifra artikla: 9059-04
  • Težina sa ambalažom: 50.00 gr
  • Dimenzija: 3.00cm x 10.00cm x 7.00cm
  • SKU: *
Pogledano: 3700
Ova veb lokacija koristi kolačiće da personalizujemo sadržaj i oglase, da obezbedimo funkcije društvenih medija i analiziramo naš saobraćaj. Takođe delimo informacije o vašem korišćenju našeg sajta sa našim partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji ih mogu kombinovati sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili vašim korišćenjem njihovih usluga.